JINC | Achtstegroepers een dag ‘baas’ van REWIN

Ibrahim, Mohamed en Selmen namen de taken over van onze directeur

Voor het tweede achtereenvolgende jaar stonden er vandaag achtstegroepers bij REWIN aan het roer. Ibrahim, Mohamed en Selmen van basisschool Okba Ibnoe Nafi in Breda namen in het kader van het JINC project ‘Baas van Morgen’ de taken over van onze directeur, Stephanie ter Borg. Hoe is het om een organisatie als de onze te leiden? Het is in elk geval heel wat anders dan op school zitten!

Wat stond er op de agenda?

Het was een volle en afwisselende dag, die begon met een rondleiding op de Triple O Campus (waar het kantoor van REWIN zit).
Daarna stonden er meetings met onze programmamanagers van Circulair Ondernemen, Plantbased Ondernemen, Innovatief Ondernemen en Startups/Scale-ups op de agenda van de tijdelijke bazen. Die waren nodig om de laatste details boven water te krijgen om het REWIN jaarverslag 2023 te kunnen afronden.


De laatste van die vier gesprekken vond plaats in de B’WISE incubator, dé startup hotspot in het centrum van Breda. Ook daar verzamelden de drie informatie die nog nodig was voor het jaarverslag. En: ze adviseerden @ArchitectDirect, dat hun hulp nodig had bij een besluit over een bouwtekening. Ook hebben ze hier geholpen met het tekenen een contract voor het nieuwe kantoor bij B’WISE.

Overhandiging jaarverslag

Weer terug bij REWIN konden de missende onderdelen in het jaarverslag worden verwerkt. Gelukkig net op tijd; zo konden ze het allereerste complete exemplaar overhandigen aan Ingrid Niessing, de voorzitter van onze Raad van Commissarissen (de ‘opperbaas’), die daar speciaal voor gekomen was.
Al met al een knappe prestatie van de jongens!

JINC 2024 aan het werk

Doe ook mee!

Als organisatie meedoen aan ‘Baas van Morgen’ past bij onze missie om maatschappelijke impact te maken. Het is namelijk een hele bijzondere, leuke manier om te investeren in ál het talent van de toekomst. We kunnen het van harte aanbevelen!

JINC 2024 Ingrid en de 3 jongens
JINC 2024 groepsfoto
Neem contact op
Stephanie ter Borg

Directeur

s.terborg@rewin.nl
06-52 58 33 68

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant