Workshop uitwisseling restmaterialen, online 27 mei a.s.

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; de workshop heeft reeds plaatsgevonden.

Workshop uitwisseling restmaterialen. Bedrijven bieden elkaar reststromen aan: b.v. biomassa

Datum:      27 mei 2021

Tijd: 09.30 – 12.00

Locatie:      Online (Zoom)

Doelgroep: Bedrijven (MKB en grootbedrijven)

Organisator:Symbiosis4Growth i.s.m. Stichting Waalwijk CO2 Vrij

Contactpersonen:  Wouter de Buck (w.debuck@rewin.nl) en Sape de Haan (dehaan@energy-networks.nl)


Beschikt uw bedrijf over reststromen die u op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heeft u misschien behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd? Neem dan deel aan de workshop Uitwisseling restmaterialen van Symbiosis for Growth!

Op 27 mei organiseert REWIN samen met Stichting Waalwijk CO2 Vrij een online werksessie ‘Symbiosis4Growth’. Hierin helpen we bedrijven met het verwaarden van reststromen zoals restwarmte, -water, -materialen en organische resten.

Tijdens deze kosteloze werksessie op 27 mei van 9.30 tot 12.00 uur kunnen bedrijven elkaar reststromen aanbieden. Denk daarbij aan de uitwisseling van biomassa, restwarmte, proceswater, hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. 

Circa 15-30 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete mogelijkheden. Deze kunnen leiden tot kostenbesparing, innovatie en een positieve bijdrage aan het milieu. Veel ondernemers in Brabant en Zeeland hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak. 

Heeft u als bedrijf belangstelling maar bent u in het westen van de regio West-Brabant gevestigd? Of komt het tijdstip/datum  niet uit? Dan kunt u zich ook alvast aanmelden om op de hoogte te blijven van de sessies de we in de loop van 2021 gaan organiseren. 

Voor meer informatie: kijk op de website van Symbiosis4Growth.nl  

Klik voor kosteloze aanmelding:  27 mei 2021

Neem contact op
Wouter de Buck

Projectmanager Symbiosis4Growth

w.debuck@rewin.nl
06-50 24 84 47