West-Brabant; de perfecte regio om zaken te doen. Dankzij het ideale vestigingsklimaat, de logistieke voordelen, de innovatiekracht. Maar ook door de internationale focus en het sterke (boven)regionale netwerk. West-Brabant beschikt over alle voorwaarden voor bloeiende bedrijvigheid. Maak 't ook in West-Brabant!

West-Brabant

Onze regio is dynamisch en bedrijvig en ligt centraal tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Prima bereikbaar, met meer dan 720.000 inwoners, een beroepsbevolking van ruim 380.000 personen en meer dan 60.000 bedrijven. West-Brabant omvat 17 gemeenten, waaronder Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk, Etten-Leur en Oosterhout. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken hier intensief samen om de innovatiekracht van bedrijven te vergroten. De focus ligt daarbij op hightech & maintenance, logistiek en agrofood/biobased economy.

Geslaagde vervolgstap regiodeal Rijk & MidWest-Brabant

Midwest-Brabant wil in 2040 koploper zijn in verantwoorde productie en distributie. Het kabinet investeert 10 miljoen en de regio zelf 100 miljoen. Op 18 maart was de eerste teamdag Rijk - Regio

Lees meer Archief

Henk Rosman vertelt over West-Brabant op Belgisch 'Kanaal Z'

Lees meer Archief