West-Brabant; de perfecte regio om zaken te doen. Dankzij het ideale vestigingsklimaat, de logistieke voordelen, de innovatiekracht. Maar ook door de internationale focus en het sterke (boven)regionale netwerk. West-Brabant beschikt over alle voorwaarden voor bloeiende bedrijvigheid. Maak 't ook in West-Brabant!

West-Brabant

West-Brabant, dynamisch en bedrijvig, ligt centraal tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen en kennisclusters Eindhoven en Delft. Prima bereikbaar, ruim 725.000 inwoners, 380.000 beroepsbevolking en meer dan 60.000 bedrijven. Met 16 gemeenten, o.a. Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk, Etten-Leur en Oosterhout. Bedrijven, kennisinstellingen en overheden werken intensief samen om de innovatiekracht van bedrijven te vergroten. Met de focus op de topsectoren hightech maintenance, logistiek , agrofood/biobased economy en creatieve dienstverlening en op Groei MKB, start-ups en nieuwe vestigers. 

Geslaagde vervolgstap regiodeal Rijk & MidWest-Brabant

Midwest-Brabant wil in 2040 koploper zijn in verantwoorde productie en distributie. Het kabinet investeert 10 miljoen en de regio zelf 100 miljoen. Op 18 maart was de eerste teamdag Rijk - Regio

Lees meer Archief

Henk Rosman vertelt over West-Brabant op Belgisch 'Kanaal Z'

Lees meer Archief