VIA APPIA | Industrialisatie van AI, VR & AR

Virtual & Augmented Reality and Artificial Intelligence for Industrial Applications
VIA APPIA

Stichting World Class Maintenance (WCM) werkt aan de oprichting van een fieldlab rond de inzet van AI, Virtual Reality & Augmented Reality. De naam van dit fieldlab: VIA APPIAVIrtual & Augmented reality and Artificial intelligence Partner Programme for Industrial Applications-.

Het doel van VIA APPIA is om AI en VR/AR-toepassingen binnen een maintenance & service context te industrialiseren. Projectdeelnemers gaan hun krachten, kennis en ervaringen bundelen, samen analyseren waar de beste kansen liggen en daarna bepalen hoe ze waardevolle industriële toepassingen kunnen ontwikkelen.

VIA APPIA

Digitalisering in de industrie

De industrie in de cruciale maakindustrie en infra-sector heeft nu de kans om de digitalisering versneld door te zetten om sterker en duurzamer de COVID-19 crisis uit te komen. Virtual & Augmented Reality en Artificial Intelligence spelen hierbij een belangrijke rol. Door in VIA APPIA vol in te zetten op toepassingen van AR/VR en AI kan het bedrijfsleven niet alleen werken aan verbetering van de concurrentiepositie, maar gelijktijdig positieve zaken die de COVID-19 pandemie heeft aangeslingerd, doorzetten. Met als resultaat efficiënter en duurzamer werken.

Kennisverspreiding VIA APPIA

REWIN is projectpartner in VIA APPIA en ondersteunt de disseminatie van de kennisproducten over AI en VR/AR die ook in het project worden ontwikkeld.
Voor meer informatie over VIA APPIA; bezoek de website van WCM .

Neem contact op
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance

j.denridder@rewin.nl
06-27 90 90 67