Nieuws over recente vestigers in West-Brabant

REWIN begeleidde in 2015 in totaal 27 bedrijven bij hun investeringen in West-Brabant. Deze nieuwe vestigers en uitbreidings-investeringen leveren in totaal 1.552 nieuwe banen op voor de regio. Door de vestigers wordt ruim 180 miljoen euro in de regio geïnvesteerd. Dit is een verdrievoudiging ten opzicht van het voorgaande jaar.  Elf bedrijven zijn van buitenlandse herkomst en zijn samen goed voor 670 nieuwe arbeidsplaatsen. Nieuwe investeringen 2015
De belangrijkste klapper qua werkgelegenheid is Logistics Capital Partners die voor Primark momenteel druk bezig is met het realiseren van een grootschalig distributiecentrum op Borchwerf II in Roosendaal. “Dit levert zo’n 500 nieuwe banen op” vertelt Guido van Liefland, hoofd Vestigen van REWIN. “Maar ook vanuit de regio ontstaan leuke initiatieven die we graag ondersteunen” stelt Van Liefland. “Zo hebben we Orange Solar Power begeleid die samen met een Italiaanse partner lichtgewicht flexibele zonnepanelen gaat produceren vanuit een nieuwe vestiging in Roosendaal. Op korte termijn goed voor 30, maar op termijn voor ruim 70 banen.”

Wilt u meer weten over Primark, Orange Solar of een van de andere bedrijven die REWIN naar West-Brabant heeft kunnen begeleiden? Ik sta u met plezier te woord.

Nieuwbouw Primark dc in RoosendaalGuido van Liefland
Guido van Liefland

Programmamanager Vestigen


06 53 587 654

REWIN helpt scale-up versnellen in Breda

REWIN helpt het snelgroeiende Natuurhuisje weer aan een geschikte kantoorruimte in Breda

Lees meer Archief

Nieuwe Sports Tech Campus hotspot voor sportontwikkeling

Sports Tech Campus landt in Breda. Hotspot voor sportontwikkeling.

Lees meer Archief

Persoonlijke impressie van Nick Matulessy, vestiger in Breda

Nick Matulessy van ArchitectDirect geeft zijn eigen persoonlijke impressie van zijn beweegredenen en ervaringen als vestiger in West-Brabant. Recent koos hij voor een kantoor in Breda.

Lees meer Archief

Michael Lewis Company bouwt Europees hoofdkantoor en districenter in Steenbergen

Het Amerikaanse Michael Lewis Company, kiest voor vestiging op bedrijvenpark Nieuw Prinsenland.

Lees meer Archief

Design Studio Fadi Sarieddine chooses Breda

Design Studio from Dubai "Fadi Sarieddine" first Middle East company to settle down in Breda

Lees meer Archief