Nieuws over recente vestigers in West-Brabant

REWIN begeleidde in 2015 in totaal 27 bedrijven bij hun investeringen in West-Brabant. Deze nieuwe vestigers en uitbreidings-investeringen leveren in totaal 1.552 nieuwe banen op voor de regio. Door de vestigers wordt ruim 180 miljoen euro in de regio geïnvesteerd. Dit is een verdrievoudiging ten opzicht van het voorgaande jaar.  Elf bedrijven zijn van buitenlandse herkomst en zijn samen goed voor 670 nieuwe arbeidsplaatsen. Nieuwe investeringen 2015
De belangrijkste klapper qua werkgelegenheid is Logistics Capital Partners die voor Primark momenteel druk bezig is met het realiseren van een grootschalig distributiecentrum op Borchwerf II in Roosendaal. “Dit levert zo’n 500 nieuwe banen op” vertelt Guido van Liefland, hoofd Vestigen van REWIN. “Maar ook vanuit de regio ontstaan leuke initiatieven die we graag ondersteunen” stelt Van Liefland. “Zo hebben we Orange Solar Power begeleid die samen met een Italiaanse partner lichtgewicht flexibele zonnepanelen gaat produceren vanuit een nieuwe vestiging in Roosendaal. Op korte termijn goed voor 30, maar op termijn voor ruim 70 banen.”

Wilt u meer weten over Primark, Orange Solar of een van de andere bedrijven die REWIN naar West-Brabant heeft kunnen begeleiden? Ik sta u met plezier te woord.

Nieuwbouw Primark dc in RoosendaalGuido van Liefland
Guido van Liefland

Teammanager Vestigen


076 56 46 790

Re-Teck kiest voor Breda voor retourmanagement gebruikte elektronica

Officiƫle opening van Re-Treck in Breda. Verwerking van gebruikte elektronica op milieuvriendelijke wijze.

Lees meer Archief

Inno4Life groeit gestaag en zocht groter pand

Innovatieve machinebouwer Inno4Life kent gestage groei. REWIN ondersteunde dit bedrijf in de life-science sector bij hun zoektocht naar een nieuw pand en verdere groei.

Lees meer Archief

Natuurhuisje groeit verder in Breda met hulp van REWIN

Het snelgroeiende Natuurhuisje vestigt zich met hulp van REWIN in Breda. Ondersteuning vanuit teams Vestigen en Groei mkb

Lees meer Archief

Nieuwe Belgische vestiger: Gova Benelux

Het Belgische Gova Benelux, leverancier van cosmeticagrondstoffen, kiest voor nieuwbouw in Hoogerheide.

Lees meer Archief

Vestigers 2016: Ruim 1.300 arbeidsplaatsen

Sterke stijging van het aantal vestigers in West-Brabant. Ruim 1.300 nieuwe arbeidsplaatsen bij vestigers die REWIN begeleid heeft in 2016.

Lees meer Archief