Kantoor- en/of bedrijfsruimte in West-Brabant

Het juiste bedrijf op de juiste plaats, is onze filosofie. Daarbij geldt: niet de locatie maar de business case van uw bedrijf is leidend. Op basis van úw specifieke bedrijfsomstandigheden en eisen- en wensenpakket ondersteunen wij u bij uw zoektocht naar het juiste bedrijfspand of nieuwbouwkavel.

Uw vraag vormt de basis van ons advies over geschikte vestigingsmogelijkheden. Uiteraard hebben we een goed zicht op het concrete aanbod aan commercieel vastgoed en bouwkavels in de gehele regio. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid netwerk van regionale makelaars, projectontwikkelaars, particuliere aanbieders en gemeenten, als bron voor informatie die voor u interessant kan zijn. En we adviseren u graag over alle aspecten die bij een nieuwe vestigingslocatie aan de orde komen.

Wij bieden u zo deskundig, onafhankelijk en kosteloos advies, om te zorgen dat u de ideale plek voor uw bedrijf in West-Brabant vindt.Tjeerd Janssens
Tjeerd Janssens

Adviseur Vestigen


06 22 776 907

Logistieke vestigingsmogelijkheid Oosterhout

DHG heeft logistiek complex aangekocht in Oosterhout. Verhuur aan FreightNed Warehousing, met daarnaast bouw van nieuw DC.

Lees meer Archief