West-Brabant is de perfecte vestigingsregio voor bedrijven met een internationale focus. De regio ligt ideaal tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en heeft goede verbindingen met het Europese achterland. Veel bedrijven kiezen West-Brabant als locatie voor hun hoofdkantoor of distributiecentrum. REWIN helpt bedrijven op weg naar de beste vestigingslocatie.

Bedrijfsvestiging in West-Brabant

Welkom in West-Brabant! Veel bedrijven gingen u voor en profiteren al van de strategische ligging, goede verbindingen, relatief lage kostenstructuur en gunstige arbeidsmarkt.

Overweegt u vestiging in West-Brabant? En kunt u hulp en advies gebruiken? REWIN helpt u graag en kosteloos. Met vestigingsinformatie, fiscale expertise, logistieke analyses, subsidie- en financieringsadviezen en bij vergunningtrajecten. Bovendien introduceren wij u in ons uitgebreide regionale en provinciale netwerk van bedrijven en kennisinstellingen. We gaan graag met u rond de tafel.

Guido van Liefland
Guido van Liefland

Programmamanager Vestigen


06 53 587 654
Tjeerd Janssens
Tjeerd Janssens

Adviseur Vestigen


06 22 776 907

REWIN helpt scale-up versnellen in Breda

REWIN helpt het snelgroeiende Natuurhuisje weer aan een geschikte kantoorruimte in Breda

Lees meer Archief

Nieuwe Sports Tech Campus hotspot voor sportontwikkeling

Sports Tech Campus landt in Breda. Hotspot voor sportontwikkeling.

Lees meer Archief

Persoonlijke impressie van Nick Matulessy, vestiger in Breda

Nick Matulessy van ArchitectDirect geeft zijn eigen persoonlijke impressie van zijn beweegredenen en ervaringen als vestiger in West-Brabant. Recent koos hij voor een kantoor in Breda.

Lees meer Archief

Nieuwe billboards langs de snelwegen

REWIN heeft nieuwe billboards langs de snelwegen. Voor bedrijven die willen vestigen, groeien en/of innoveren. Met dank aan de medewerking van verschillende gemeenten

Lees meer Archief

Michael Lewis Company bouwt Europees hoofdkantoor en districenter in Steenbergen

Het Amerikaanse Michael Lewis Company, kiest voor vestiging op bedrijvenpark Nieuw Prinsenland.

Lees meer Archief