West-Brabant is de perfecte vestigingsregio voor bedrijven met een internationale focus. De regio ligt ideaal tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en heeft goede verbindingen met het Europese achterland. Veel bedrijven kiezen West-Brabant als locatie voor hun hoofdkantoor of distributiecentrum. REWIN helpt bedrijven op weg naar de beste vestigingslocatie.

Bedrijfsvestiging in West-Brabant

Welkom in West-Brabant! Veel bedrijven gingen u voor en profiteren al van de strategische ligging, goede verbindingen, relatief lage kostenstructuur en gunstige arbeidsmarkt.

Overweegt u vestiging in West-Brabant? En kunt u hulp en advies gebruiken? REWIN helpt u graag en kosteloos. Met vestigingsinformatie, fiscale expertise, logistieke analyses, subsidie- en financieringsadviezen en bij vergunningtrajecten. Bovendien introduceren wij u in ons uitgebreide regionale en provinciale netwerk van bedrijven en kennisinstellingen. We gaan graag met u rond de tafel.

Guido van Liefland
Guido van Liefland

Hoofd Vestigen | Hoofd Communicatie


076 56 46 790
Marcel Everaers
Marcel Everaers

Adviseur Vestigen


06 51 753 992
Tjeerd Janssens
Tjeerd Janssens

Adviseur Vestigen


06 22 776 907

Breda International Airport ideale basis voor nieuwe bedrijven

Southern Cross International en Orange Aircraft vestigden zich recent op Breda International Airport. De drijfveren van twee totaal verschilende luchtvaartondernemingen nader bekeken.

Lees meer Archief

Start bouw logistieke campus voor DHL op Borchwerf II

Groep Heylen start met bouw logistieke campus voor DHL op Borchwerf II in Oud Gastel

Lees meer Archief

Van Oers koopt 8,8 ha op Nieuw Prinsenland

De familie van Oers heeft ruim 8,8 ha grond gekocht op Nieuw Prinsenland. 100-den banen agro en food cluster.

Lees meer Archief

Vestigers 2016: Ruim 1.300 arbeidsplaatsen

Sterke stijging van het aantal vestigers in West-Brabant. Ruim 1.300 nieuwe arbeidsplaatsen bij vestigers die REWIN begeleid heeft in 2016.

Lees meer Archief

Multinational ZEISS kiest voor Breda

Multinational ZEISS vestigt haar Beneluxactiviteiten in Breda. Het BondPark wordt de nieuwe thuisbasis voor ZEISS. REWIN stond hen terzijde bij de samenvoeging van kantoren en het vinden van de geschikte locatie.

Lees meer Archief