West-Brabant is de perfecte vestigingsregio voor bedrijven met een internationale focus. De regio ligt ideaal tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen en heeft goede verbindingen met het Europese achterland. Veel bedrijven kiezen West-Brabant als locatie voor hun hoofdkantoor of distributiecentrum. REWIN helpt bedrijven op weg naar de beste vestigingslocatie.

Bedrijfsvestiging in West-Brabant

Welkom in West-Brabant! Veel bedrijven gingen u voor en profiteren al van de strategische ligging, goede verbindingen, relatief lage kostenstructuur en gunstige arbeidsmarkt.

Overweegt u vestiging in West-Brabant? En kunt u hulp en advies gebruiken? REWIN helpt u graag en kosteloos. Met vestigingsinformatie, fiscale expertise, logistieke analyses, subsidie- en financieringsadviezen en bij vergunningtrajecten. Bovendien introduceren wij u in ons uitgebreide regionale en provinciale netwerk van bedrijven en kennisinstellingen. We gaan graag met u rond de tafel.

Guido van Liefland
Guido van Liefland

Teammanager Vestigen


076 56 46 790
Robbert-Paul  Ferket
Robbert-Paul Ferket

Adviseur Vestigen


06 51 753 992
Tjeerd Janssens
Tjeerd Janssens

Adviseur Vestigen


06 22 776 907

Ruim 1.500 arbeidsplaatsen erbij in West-Brabant

REWIN heeft in 2015 in totaal 27 bedrijven begeleid bij vestiging in West-Brabant. Dit levert ruim 1.500 banen op. Een van die bedrijven is Primark.

Lees meer Archief

Opening Beneluxkantoor TGW

Officiƫle opening van Benelux kantoor TGW. Gekozen voor vestiging op Borchwerf (Oud-Gastel).

Lees meer Archief

Vestigers 2016: Ruim 1.300 arbeidsplaatsen

Sterke stijging van het aantal vestigers in West-Brabant. Ruim 1.300 nieuwe arbeidsplaatsen bij vestigers die REWIN begeleid heeft in 2016.

Lees meer Archief

Nieuwe Belgische vestiger: Gova Benelux

Het Belgische Gova Benelux, leverancier van cosmeticagrondstoffen, kiest voor nieuwbouw in Hoogerheide.

Lees meer Archief

Multinational ZEISS kiest voor Breda

Multinational ZEISS vestigt haar Beneluxactiviteiten in Breda. Het BondPark wordt de nieuwe thuisbasis voor ZEISS. REWIN stond hen terzijde bij de samenvoeging van kantoren en het vinden van de geschikte locatie.

Lees meer Archief