Vacature | Adviseur Financiering (REEDS INGEVULD)

REWIN zoekt een adviseur financiering die startups en innovatieve mkb'ers (scale-ups) begeleidt bij het aantrekken van groei- en innovatiefinanciering.
Werkuren

32 - 40 uur/week

Dienstverband

Periode van 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd

Salarisindicatie

Tussen € 3.700 en € 5.000 p/maand o.b.v. fulltime (40 uur/week)

Regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant staat op voor transformatie en een toekomstgericht West-Brabant. Met ons unieke netwerk initiëren en versterken we triple helix samenwerking. Dit doen we vanuit strategische programma’s en concrete projecten. REWIN initieert, stimuleert, verbindt en zorgt dat West-Brabant dé plek is waar ondernemers willen zijn!  

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een adviseur financiering die startups en innovatieve mkb’ers (scale-ups) begeleidt bij het aantrekken van groei- en innovatiefinanciering. Om dat goed te doen coach je ondernemers bij het maken van hun plannen en reflecteer je op hun business. Dit doe je door veel 1-op-1 gesprekken met ondernemers, het door-ontwikkelen van financieringsinstrumenten zoals de financieringstafel en door nieuwe instrumenten te bedenken en in de markt te zetten. Daarnaast ga je aan de slag met een nieuwe regionale subsidieregeling. De ondernemers ontmoet je in de pas geopende B’WISE Incubator in Breda, bij de ondernemer op kantoor of je nodigt ze uit op kantoor REWIN in Breda.

Wat je zoal gaat doen

Je gaat innovatieve ondernemers en startups begeleiden en adviseren bij het verkennen van financieringsroutes en het aanvragen van leningen bij fondsen en subsidieregelingen. Jij zorgt ervoor dat je deze ambitieuze ondernemersplannen weet te vinden en begeleidt ondernemers zo goed mogelijk bij het aanvraagproces. Ook verbind je waar mogelijk ondernemers met investeerders of de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij. Daarnaast begeleid je startups en innovatieve MKB’ers in ondernemersprogramma’s om Investor Ready te worden.

Samen met je collega’s bij Impuls Zeeland bereid je de 6-wekelijkse financieringstafel voor en zorg je dat dit elke 6 weken een succes is en leg je de lat telkens weer hoger. Aan de financieringstafel pitchen ondernemers die op zoek zijn naar financiering hun vraagstuk aan de topfinanciers uit de regio. Je onderhoudt het netwerk van financiers goed en breidt dit waar wenselijk uit. Ter voorbereiding adviseer en ondersteun je de ondernemers bij hun pitch.

Over jou

  • Je bent klantgericht, kunt luisteren én kritisch zijn
  • Je hebt een ondernemende houding en spreekt de taal van ondernemers
  • Je bent analytisch en in staat om verbanden te (over)zien en te leggen
  • Je bent in staat planmatig en zelfstandig te werken mét oog voor details
  • Je kunt goed en snel schakelen op verschillende niveaus
  • Je bent planmatig en nauwkeurig
  • Je bent cijfermatig onderlegd

Wat we van je vragen

  • Een afgeronde bedrijfskundige en/of economische HBO- en/of WO-opleiding
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Brede kennis van het bedrijfsleven
  • Kennis van subsidies en andere financieringsvormen
  • Minimaal 3 jaar werkervaring

Collega's en werkplek

Je wordt onderdeel van een enthousiast team waar samenwerking centraal staat, niet alleen met collega’s maar ook met teamleden van andere organisaties. Wij werken voornamelijk vanuit ons kantoor of de B’WISE incubator in Breda. Uiteraard kun je ook af en toe thuiswerken.

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en een goede pensioenregeling, ontvang je een mobiele telefoon en een laptop. REWIN biedt een eindejaarsuitkering, een reiskostenvergoeding, en mogelijkheden tot bedrijfsfitness. Er is uiteraard ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

 

Kennismaken en solliciteren

Wij willen je graag leren kennen. Mail je sollicitatie met motivatie naar Mathijs van Campenhout, bestuurssecretaris REWIN naar m.vancampenhout@rewin.nl of bel Mathijs bij vragen op 06-51997675.

 

Neem contact op
Mathijs van Campenhout

Strategisch adviseur

m.vancampenhout@rewin.nl
06-51 99 76 75