SynchUp! | Selectie bekend

DSV met 8 deelnemers door naar volgende fase

31 maart sloot de aanmelding voor de challenge van DSV Global Transport and Logistics. De afgelopen anderhalve week boog de ‘uitdager’ zich over de veertien aangeleverde pitches: welke zouden kunnen aansluiten bij hun behoefte om afscheid te nemen van plastic wikkelfolie voor het beladen van pallets?

Hoe verder?

Acht aanmeldingen voldeden aan de eisen/wensen van de challenger of bieden in elk geval voldoende aanknopingspunten om met elkaar in gesprek te gaan. Deze deelnemers zijn geselecteerd voor het vervolgtraject en inmiddels uitgenodigd voor een uitgebreide kennismaking met de DSV-betrokkenen. Ze zetten samen de volgende stap op weg naar een eventueel innovatiecontract. Hierover later meer!

En de rest?

Met de zeven deelnemers die niet doorgaan, gaan we met onze partners bekijken op welke manier we ze in de regio eventueel verder kunnen helpen met hun (circulaire) innovaties.

SynchUp! programma

Uitgangspunt van SynchUp! is de vraag van een grootbedrijf naar een circulaire oplossing voor een bestaand probleem. Mkb’ers en start-ups kunnen hun idee of oplossing indienen en een innovatiecontract verdienen; de sleutel tot concrete samenwerking met het grootbedrijf en een uitgebreid systeem aan financiering en ondersteuning. Voor de ontwikkeling van een pilot is een voucher van € 10.000 beschikbaar.

Partijen achter SynchUp!

SynchUp! is een initiatief van REWIN. We werken voor deze challenges samen met Aviolanda, BOM, Havenbedrijf Moerdijk, Gemeente Breda, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, PNO Consultants, Provincie Noord-Brabant en Regio West-Brabant. Doel van de samenwerkende partners: mkb’ers en start-ups serieuze innovatie- en businesskansen bieden, en nieuwe kennis en/of techniek in een stroomversnelling brengen en verwaarden. Voor een sterkere circulaire economie en tech-sector in de betrokken regio’s.

Neem contact op
Joyce Rikkers

Projectontwikkeling en -uitvoering

j.rikkers@rewin.nl
06-42 21 36 95

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant