SynchUp! | DSV-challenge gesloten: veertien aanmeldingen!

Op naar de volgende fase van het SynchUp! challengeprogramma.

Er blijkt veel belangstelling voor de innovatie-uitdaging van DSV Global Transport and Logistics! Afgelopen vrijdag was de deadline voor pitches. Veertien mkb’ers en start-ups dienden hun idee/voorstel in, in allerlei verschillende oplossingsrichtingen. Ongeveer de helft van de aanmeldingen is afkomstig uit het buitenland.

Hoe verder?

De komende weken gaat DSV aan de slag om van alle aangeleverde pitches te bepalen welke er een match zouden kunnen zijn met hun innovatievraagstuk.

Op woensdag 12 april kunnen we bekendmaken hoeveel aanmelders er geselecteerd zijn voor de volgende fase van het SynchUp! programma.

Volg SynchUp! via LinkedIn en/of Twitter en blijf op de hoogte. Kijk ook eens op https://www.synchup.nl/nieuws-overzicht/

DSV challenge gesloten

SynchUp! programma

Uitgangspunt van SynchUp! is de vraag van een grootbedrijf naar een circulaire oplossing voor een bestaand probleem. Mkb’ers en start-ups kunnen hun idee of oplossing indienen en een innovatiecontract verdienen; de sleutel tot concrete samenwerking met het grootbedrijf en een uitgebreid systeem aan financiering en ondersteuning. Voor de ontwikkeling van een pilot is een voucher van € 10.000 beschikbaar.

Partijen achter SynchUp!

SynchUp! is een initiatief van REWIN. We werken voor deze challenges samen met Aviolanda, BOM, Havenbedrijf Moerdijk, Gemeente Breda, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, PNO Consultants, Provincie Noord-Brabant en Regio West-Brabant. Doel van de samenwerkende partners: mkb’ers en start-ups serieuze innovatie- en businesskansen bieden, en nieuwe kennis en/of techniek in een stroomversnelling brengen en verwaarden. Voor een sterkere circulaire economie en tech-sector in de betrokken regio’s.

Neem contact op
Joyce Rikkers

Projectontwikkeling en -uitvoering

j.rikkers@rewin.nl
06-42 21 36 95

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant