Startups met financieringsbehoefte? Bereid je goed voor.

Dit is een nieuwsitem uit ons archief, afbeeldingen zijn weggelaten.

Brabantse startups kunnen zich goed voorbereiden op hun financieringsaanvraag door deelname aan het Investor Readiness Program van BOM Ventures. Start 13 april, 10 online sessies. REWIN verzorgt de intake voor West-Brabantse starters.

Op 13 april start het Investor Readiness Program van de BOM Brabant Ventures. In totaal 10 online bijeenkomsten voor Brabantse startups die zich willen voorbereiden op hun financieringsaanvraag. Heb je ook belangstelling? Meld je dan aan bij Arthur Nijhuis, die de intake van West-Brabantse startups verzorgt.

“Is mijn businesscase volledig uitgewerkt? Ken ik alle financieringsmogelijkheden voor mijn startup?” Belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voordat je start met een financieringstraject. Het doel van deelname aan IRP is om jouw startup sneller gefinancierd te krijgen door het optimaliseren van je businesscase. Tijdens 10 bijeenkomsten kijk je samen met de Business Developers kritisch naar je businesscase en leer je hoe een financier tegen je propositie kijkt. Samen ga je aan de slag om een kansrijk voorstel te maken. Daarbij coachen we je op verschillende bouwstenen zoals marktvalidatie, je team, propositie en je bedrijfscultuur en kijken we bijvoorbeeld ook naar je IP strategie en brengen we de risico’s in kaart via een juridische scan. Zo kom je tot een goed doortimmerde financieringsaanvraag. En profiteer je van de netwerken van BOM en B’WISE, de turbo voor West-Brabantse startups. 

Het IRP progam kent een gemiddelde waardering van een 8,3. 

Meer weten? Neem contact op met Arthur Nijhuis. Zijn gegevens staan hieronder. 

IRP startups

Neem contact op
Arthur Nijhuis

Programmamanager Startups - B'WISE

a.nijhuis@rewin.nl
06-10 21 18 89