Over REWIN

REWIN initieert, stimuleert en verbindt.

De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant versterkt de regionale economie door bedrijven te stimuleren in West-Brabant te investeren. REWIN ondersteunt bij kantoor -en bedrijfsvestiging en versterkt de topsectoren logistiek, maintenance en biobased economy door samen met bedrijven nieuwe producten, diensten of vormen van samenwerking te ontwikkelen.

Bent u zich aan het oriënteren op de juiste vestigingslocatie voor uw bedrijf? Overweegt u grondaankoop op een bedrijventerrein? Of kijkt u naar de huur- of koop van bedrijfsonroerend goed?  Wij ondersteunen u graag met vestigingsinformatie, fiscale expertise, logistieke analyses, subsidie- en financieringsadviezen en bij vergunningtrajecten. Bovendien introduceren wij u in ons uitgebreide regionale en provinciale netwerk. Neem hiervoor contact op met Guido van Liefland. 

Heeft u hulp nodig bij het concretiseren van een business idee? Wilt u advies over financieringsmogelijkheden, zoals risicokapitaal voor snelle groei en andere financieringsinstrumenten? Dan is er speciaal voor u het mkb-groei programma. Hierin zijn wij uw strategische sparringspartner bij groeivraagstukken en innovatie en boeken we resultaten door de juiste verbindingen te leggen binnen en buiten de regio.
Of is innoveren uw drijfveer? Wilt u samenwerken met andere innovatieve ondernemers met als speciale insteek logistiek, maintenance of biobased economy?
REWIN brengt u graag in contact met andere ondernemers. Om samen te innoveren of van elkaar te leren. Kortom, we kunnen u en uw bedrijf veel mogelijkheden bieden. Freek van den Heuvel, hoofd Business Development brengt u graag met de juiste persoon van REWIN in contact.

Guido van Liefland
Guido van Liefland

Teammanager Vestigen


076 56 46 790
Freek van den Heuvel
Freek van den Heuvel

Teammanager Business Development


076 56 46 783