jaarverslag

Het REWIN jaarverslag 2019 is uit! Met veel informatie over de activiteiten van REWIN in 2019 voor een economisch sterk West-Brabant. Klik voor het online jaarverslag

Diverse functionaliteiten
Online kunt u met het keuzemenu direct naar de diverse regionale programma’s gaan. Er is een zoekfunctie voor interessante onderwerpen en de mogelijkheid om selectief te printen. En er is een samenvattend dashboard van de resultaten over 2019.

Het digitale jaarverslag omvat veel illustraties, infographics, highlights en filmpjes die bijzondere items in 2019 speciaal belichten. En verder vindt u er ook de tijdlijn, met een selectie uit het brede scala van onze activiteiten. Zo kunt u zich een nog beter beeld vormen over onze werkzaamheden in het afgelopen jaar.

Direct naar een onderwerp?
Klik hieronder om naar een specifiek onderwerp te gaan, of bekijk de tijdlijn voor een selectie die de breedte van onze activiteiten in 2019 in beeld brengt.voorwoord over rewin
ebwb
Tijdlijn logistiek
Agrofood Biobased maintenance creatieve dienstverlening
startups Groei MKB Vestigen

Het jaarverslag 2019 is uit

Het jaarverslag 2019 van REWIN is uit. Met tijdlijn, filmpjes, infographics en heel veel info over de regionale programma's.

Lees meer Archief