West-Brabant; een hele fijne regio om te wonen, werken en recreƫren! Gunstig gelegen tussen Rotterdam en Antwerpen heeft de regio haar inwoners en bedrijven heel veel te bieden. Historische steden, prachtige natuurgebieden, heel veel ontspanningsmogelijkheden en vooral veel gezelligheid. Samengevat: met een uitstekende quality of life.

Quality of life

Markiezenhof Bergen op ZoomDe regio West-Brabant biedt uitstekende quality of life. Het is aangenaam wonen, werken en recreëren. Bourgondische steden als Breda en Bergen op Zoom, met grootstedelijke voorzieningen in een historische setting, worden er afgewisseld met bijzondere natuurgebieden. En de huizenprijzen zijn voor Randstedelijke begrippen een uiterst aangename verrassing. 

Natuur
De Biesbosch is natuurlijk uniek; een nationaal park van bijna 90 km2 met zoetwatergetijden, rivieren, waterbekkens, wilgenbossen, watervogels en glashelder water. Maar West-Brabant biedt ook de natuurgebieden Wouwse Plantage, Rucphense Heide en het Mastbosch. In het noorden van de regio vindt u uitgestrekte kleilandschappen en poldergebieden, en meer zuidelijk de zandgronden. De Brabantse wal is een bijzondere steilrand op de grens van Brabant en Zeeland. 

Breda LiveGezelligheid
De bijna 716.000 inwoners van West-Brabant weten die diversiteit op waarde te schatten. Voorcultuur en shoppen kunnen ze terecht in de centra van een van de vele steden die de regio rijk is, maar ook in het outletcentrum Rosada. In Bourgoundisch Brabant wordt bovendien graag en met overtuiging gefeest. Niet alleen Carnaval, maar ook vele jaarlijkse terugkerende feesten en activiteiten bieden volop vertier. Zo verzamelt de jeugd zich de laatste jaren in Breda voor Koningsdag, Dancetour en Breda Live. 

Ontspanning
Nog meer ontspanning? De regio kent vele prachtige golfbanen, mountainbike-routes, een prachtig fietsnetwerk, diverse mogelijkheden voor waterrecreatie, een overdekte skibaan en zelfs de mogelijkheid van indoor skydiving.  U hoeft zich geen moment te vervelen in de regio!

Belangstelling? Wij kunnen u nog veel meer vertellen over wonen, werken en recreëren in de regio West-Brabant. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Biesbosch

Rucphense Heide