Vestigen

Wil jij met jouw bedrijf zaken doen in West-Brabant? Je bent van harte welkom. REWIN is jouw verbindende factor.

Voor ons geldt dat niet een beschikbare locatie leidend is, maar de business case van jouw bedrijf. Waar en hoe past jouw business het beste? REWIN helpt jou graag verder en legt verbindingen voor jouw businesskansen in de regio.

WELKOM IN WEST-BRABANT

Vestigingsregio West-Brabant

Vooral voor bedrijven die actief zijn in of voor de sectoren logistiek, agrofood / biobased, creatieve dienstverlening en hightech maintenance liggen er goede businesskansen in West-Brabant. Deze vier sectoren zijn namelijk sterk vertegenwoordigd in de regio.

De regio ondersteunt die sectoren met sectorprogramma’s. In de programma’s werken overheden, onderwijsinstellingen en ondernemers samen rondom actuele (innovatie)thema’s. Je leest er meer over op deze website.

 

 

Vind je plek in West-Brabant

West-Brabant ligt ideaal tussen de wereldhavens Rotterdam en Antwerpen. Dankzij een netwerk aan weg- en waterwegen en spoorverbindingen ligt het Europese achterland ‘om de hoek’. Onderwijs en arbeidsmarktpotentieel zijn op orde. De regio is een prima plek om te werken, te wonen en te ontspannen. Ofwel: een uitstekende locatie om te leven!

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?

Wil je weten hoe je kunt meedoen aan één van de West-Brabantse programma’s? Overweeg je misschien om je te vestigen in West-Brabant? Wil je gewoon eens vrijuit van gedachten wisselen over ondernemen in onze regio? REWIN is namens de 16 gemeentes hét aanspreekpunt voor bedrijven en andere organisaties die interesse hebben om zaken te doen in West-Brabant of zich er willen vestigen. Onze diensten zijn geheel kosteloos.

Je krijgt van ons desgewenst:

  • vestigingsinformatie (o.a. beschikbare locaties of onroerend goed)
  • hulp bij juridische en fiscale vraagstukken
  • logistieke analyses en benchmarks
  • scan van subsidie- en financieringsregelingen
  • hulp bij vergunningstrajecten

 

REWIN picto mkb groei

Iets anders nodig? Vraag het ons. Wij denken graag mee!

We introduceren je ook in het West-Brabantse netwerk van ondernemers, onderwijs en lokale overheden. We brengen je in contact met de deelnemers van lopende regionale innovatie- en groeiprojecten. Of misschien zetten we samen wel iets nieuws op.

Voor meer informatie, neem contact op met onze experts: Tjeerd Janssens of Guido van Liefland.

Neem contact op
Tjeerd Janssens

Adviseur Vestigen

t.janssens@rewin.nl
06-22  77 69 07

Neem contact op
Guido van Liefland

Programmamanager Vestigen

g.vanliefland@rewin.nl
06-53 58 76 54

Aanmelden nieuwsbrief

REWIN West-Brabant

Initieert, stimuleert, verbindt