Digitalisering

De verwachting is dat over 10 jaar in feite ieder bedrijf een IT-bedrijf is, omdat digitale technologie dan in elke bedrijfstak een centrale rol inneemt. Digitalisering is daarom één van de thema’s in de MKB-Deal voor West-Brabant.

Veel mkb-bedrijven in de regio kunnen nog stappen zetten bij het digitaliseren van hun processen en dienstenaanbod.

Om het mkb hiermee (verder) op weg te helpen, ondersteunen we je hierbij. 

  • De Digital Days West-Brabant
    een jaarlijks event dat de kansen van digitalisering in beeld brengt. Het event brengt aanbieders van digitale diensten in contant met het regionale mkb. Bekijk de video’s van regionale aanbieders en zie hoe ze jou een stap verder kunnen helpen.

    digitaldayswestbrabant en aftermovie.

  • De Digiscan 2021
    hiermee kunnen mkb’ers inventariseren waar ze staan op digitaal vlak. Met vouchers voor het inhuren van adviseurs die helpen bij investeringsbeslissingen op het gebied van digitalisering. In zogenoemde challenges koppelen we (vragen van) West-Brabantse mkb’ers aan aanbieders van digitale diensten en oplossingen. Op het platform brengen regionale aanbieders van digitale producten en diensten hun diensten onder de aandacht. Bekijk Mkb digitaliseert en doe de Digiscan


Wil je meer weten over de kansen die digitalisering jouw bedrijf biedt? Zoek je een regionale dienstverlener? Praat eens met onze expert Yvette Estourgie.

< Terug naar Groei MKB

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanager
Groei MKB

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Digitalisering mkb REWIN

Aanmelden nieuwsbrief

REWIN West-Brabant

Initieert, stimuleert, verbindt