Creating Smart Business

Wil jij koploper worden in jouw business, maar weet je niet precies hoe je dat moet aanpakken? Wil jij hulp bij het maken van de beste strategische keuzes om jouw bedrijf gezond de toekomst in te helpen?

Pilot afgerond

Onder de vlag van Creating Smart Business deden we een pilot met 3 Brabantse kopstukken uit de creatieve industrie aan tafel. Met hun kennis en ervaring hielpen zij ondernemers om het in de toekomst te gaan maken.

Hoe werkt dat?

Creating Smart Business (CSB) is een creatief en strategisch klankbord.

Dat begint met een inventarisatie en leidt uiteindelijk tot een strategisch innovatieadvies. Op basis van dit advies bepaal je zelf of je de samenwerking een vervolg wilt geven.

CSB opereert daarbij niet als producent, maar wel als klankbord, richtingwijzer en geweten. CSB helpt je met de selectie van de juiste mensen en organisaties om ambities om te zetten in werkelijkheid. Ieder kwartaal vinden er meetings plaats om alle genomen stappen te beoordelen en vervolgstappen te definiëren. Doel? Jouw bedrijf gezond de toekomst in helpen.

De samenwerking leggen we vast in een innovatiecontract. Dit is een samenwerkingsovereenkomst waarmee je kunt rekenen op onze aandacht, expertise en ondersteuning. Daarbij gaan we uit van zo’n 10 uur per maand. Uit ervaring weten we dat dat doorgaans voldoende is om jou te ondersteunen in je innovatiestrategie.

CSB staat garant voor concreet, reëel en investeerbaar advies. Waar jij aantoonbaar beter van wordt.

Nieuwe kansen in 2022

Zoals gezegd heeft CSB bij wijze van pilot een aantal West-Brabantse bedrijven geholpen in 2020 en 2021. Die proef is beëindigd, maar was een groot succes. Daarom werken we hard aan een nieuwe manier om Creating Smart Business vanaf volgend jaar meer structureel te kunnen gaan aanbieden. Daarover later meer!

Wil je op de hoogte blijven of nu al meer weten? Bel of mail Geert van de Wouw.

< Terug naar Creatieve Dienstverlening

Neem contact op
Geert van de Wouw

Programmamanager Creatieve Dienstverlening

g.vandewouw@rewin.nl
06-57  59 52 19

Aanmelden nieuwsbrief

REWIN West-Brabant

Initieert, stimuleert, verbindt