online werksessie rond uitwisseling reststromen voor bedrijven in Altena

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Online werksessie voor uitwisseling restmaterialen in samenwerking met de gemeente Altena.

Beschikt uw bedrijf over reststromen die u op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heeft u misschien behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd? Neem dan deel aan de workshop Uitwisseling restmaterialen van Symbiosis for Growth!

Op 31 maart organiseert REWIN samen met de gemeente Altena een online werksessie ‘Symbiosis4Growth’. Hierin helpen we bedrijven met het verwaarden van reststromen zoals restwarmte, -water, -materialen en organische resten.

Tijdens deze kosteloze werksessie op 31 maart van 9.30 tot 11.30 uur kunnen bedrijven in Altena elkaar reststromen aanbieden. Denk daarbij aan de uitwisseling van biomassa, restwarmte, proceswater, hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. 

Circa 15-30 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete mogelijkheden. Deze kunnen leiden tot kostenbesparing, innovatie en een positieve bijdrage aan het milieu. Veel ondernemers in Brabant en Zeeland hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak. 

Heeft u als bedrijf belangstelling maar bent u niet in de buurt van Altena gevestigd of komt het tijdstip/datum  niet uit? Dan kunt u zich ook alvast aanmelden om op de hoogte te blijven van de sessies de we in de loop van 2021 gaan organiseren. 

Voor meer informatie: kijk op de website van Symbiosis4Growth.nl  

U kunt zich ook gelijk kosteloos aanmelden: Aanmelden 31 maart 2021

Neem contact op
Wouter de Buck

Projectmanager Symbiosis4Growth

w.debuck@rewin.nl
06-50 24 84 47

Aanmelden nieuwsbrief

REWIN West-Brabant

Initieert, stimuleert, verbindt