Vacature Challenge Coördinator /Projectondersteuner BioVoice

Ben jij de spin in het web die het overzicht bewaart? Zorg jij ervoor dat er geen actie over het hoofd wordt gezien? Ben jij de proactieve regelaar die grip houdt tot iets 100% klaar is? Lees verder, dit is de vacature die jij zoekt!

Wat ga je doen?

Jij wordt de spin in het web van onze challenges. Jij coördineert de planning en organisatie van onze challenges, sessies en events. Je schakelt hiervoor moeiteloos met de betrokken en spoort hen aan de afgesproken taken uit te voeren.  Aan jou de taak om het overzicht te bewaren en ervoor te zorgen dat er geen actie over het hoofd gezien wordt.

Jij zorgt dus ook voor het organiseren van sessies en events, bent in de lead op planning en proactief in het in gang zetten van processen van volgende fasen.

Je bent en voelt je verantwoordelijk voor de communicatie naar de deelnemers en betrokkenen m.b.t. de challenges en andere programma-onderdelen. Dit vul je optimaal in, want je weet dat het een belangrijke succesfactor in het geheel is.

Wensen, vragen of opmerkingen over de challenges? Bij jou moeten we zijn! Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de deelnemers en betrokkenen (o.a. coaches en projectleden).

Je werkt veel zelfstandig, maar ondersteunt ook de challenge manager met agendabeheer, afspraken bijwonen en -opvolgen en je fungeert als sparringpartner.

Nu organiseren we het programma met jaarlijkse challenge rondes. Dat gaat veranderen. Jij gaat ervoor zorgen dat we zonder zweten doorlopend challenges kunnen organiseren. Dat houdt in: structureren, standaardiseren en automatiseren, terwijl we tegelijkertijd de kwaliteit en de klantbeleving minimaal op hetzelfde niveau houden.

Jouw profiel

Hier herken jij jezelf in:

  • een afgeronde hbo-opleiding;
  • 3-5 jaar werkervaring;
  • een ondernemende "doener" met drive en doorzettingsvermogen;
  • in staat om fases en verbanden te zien en hiernaar te handelen. Prioriteiten zien en stellen, en gevolgen zien voor andere acties;
  • flexibele instelling en zelfstandig kunnen werken;
  • stressbestendig en snel kunnen schakelen;
  • goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (NL en Engels);
  • brede kennis van het bedrijfsleven en affiniteit met zowel grootbedrijf, als start-up en mkb;
  • affiniteit met techniek (niet schrikken van technische materie) en innovatie;
  • alert op details.

Jij kunt zeer accuraat en gestructureerd werken, er zijn vaak meerdere deadlines tegelijkertijd. Je bent stressbestendig en hebt een hands-on mentaliteit. Je kunt uitstekend zelfstandig werken en het overzicht houden. Het is een complexe omgeving met diverse partners en stakeholders. Ieder heeft zijn/haar belang en behoeften. Je houdt hier rekening mee, je bent communicatief sterk en handig in stakeholdermanagement. Je stelt gerichte hulpvragen, stemt zaken af met andere ‘projectleden’ en houdt de grip en het eigenaarschap tot het 100% af is.

De functie is fulltime (32-40 uren per week). Contractduur is 1 jaar met perspectief.

Wil je er meer over lezen? Op https://biovoice.nl/ vind je het huidige challenge programma gericht op biobased & circulaire challenges.

Het bedrijf

Regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant (hierna REWIN) bouwt aan een economisch sterk West-Brabant, door bedrijven te helpen bij groeien, innoveren en vestigen. Dat doet REWIN door het organiseren van samenwerking en het stimuleren van innovatie. REWIN initieert, stimuleert, verbindt en zorgt dat West-Brabant de plek is waar ondernemers willen zijn! Als REWIN belangrijke spelers mist, worden ze verleid om naar West-Brabant te komen. REWIN is als regionale ontwikkelingsmaatschappij actief voor de 16 gemeenten in West-Brabant.

Salariëring

Het salaris is in overeenstemming met de zwaarte van de functie en de ervaring die van de kandidaat vereist wordt. Naast het primaire inkomen zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden van REWIN van toepassing, die op aanvraag worden toegezonden. Het betreft een goed arbeidsvoorwaardenpakket dat naast de gebruikelijke onderdelen ook regelingen kent als een eindejaarsuitkering, een cafetariamodel m.b.t. verlofdagen, bedrijfsfitness, etc.

Collega’s en werkplek

Je gaat dagelijks samenwerken met Bob en andere collega’s, maar vooral ook met teamleden van andere organisaties. Wij werken voornamelijk vanuit ons kantoor in Breda, maar ons werkgebied is Zeeland – West-Brabant – Midden-Brabant (Zeeland tot Tilburg). Een rijbewijs en eigen auto is vereist.

De procedure

De sluitingsdatum voor sollicitaties is 5 maart 2021. Gestreefd wordt naar een zo spoedig mogelijke aanstelling. Dit impliceert dat de procedure compact en flexibel zal zijn.

Meer weten?

Heb je vragen? Bel of mail met Freek van den Heuvel, 06-51994119 / f.vandenheuvel@rewin.nl

Zin om aan de slag te gaan?

Pitch jezelf! Overtuig ons waarom jij de juiste persoon voor deze functie bent en waarom je graag met ons aan challenges wilt werken. Stuur daarnaast je cv mee.

Stuur je sollicitatie per e-mail naar: f.vandenheuvel@rewin.nl. Freek van den Heuvel is Teammanager Business Development bij REWIN.

N.B. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt  niet op prijs gesteld 

Freek van den Heuvel
Freek van den Heuvel

Teammanager Business Development


06 51 994 119
Bob Houpst
Bob Houpst

Business Developer Innovatie


06 14 314 825