Techniekbedrijf: doe mee aan de techniekmanifestatie Game On!

Game On mei 2019


Techneuten zaaien voor later, begint nu!

Techniek zien, doen en ervaren. Dat is het idee achter de techniekmanifestatie Game On regio Breda die dit jaar, tijdens de Dutch Technology Week, op 20 en 21 mei 2019 wordt georganiseerd. Tijdens deze twee dagen worden leerlingen van het voortgezet onderwijs (klas 1 en/of 2 vmbo, havo en vwo) in de regio West-Brabant uitgenodigd om mee te doen. De kinderen bezoeken Game On in groepjes, begeleid door studenten van verschillende mbo colleges. Interactie en doen staan voorop. 

Via Game On promoten de initiatiefnemers (o.a. FME en Opera electrical engineering & manufacturing uit Made) techniek bij de medewerkers van de toekomst. Ze bieden dit aan op interactieve techniekpleinen die ingedeeld worden op sector, zoals maritiem, machine- en apparatenbouw, logistiek en transport. Maar er is ook ruimte voor thema’s als agri & food, de medische sector, energie (clean en groen) en gebouwde omgeving, want ook in deze sectoren speelt technologie een cruciale rol.


Waar: Schaatsbaan Breda (Terheijdenseweg 506)
Wanneer: maandag 20 en dinsdag 21 mei | 9.00 – 16.00 uur

West-Brabantse techniekbedrijven:  doe mee!
REWIN roept West-Brabantse bedrijven op mee te doen en zich te presenteren aan de jeugd op de techniekpleinen. Laat de leerlingen, samen met jouw medewerkers, een hands-on activiteit doen. Maken, bouwen, testen of onderzoeken, alles is mogelijk. Wat levert deelname je op? Onder andere profilering van je bedrijf en innovaties, profilering als werkgever in West-Brabant, netwerken met onderwijsinstellingen en publiciteit in regionale media. Voor de beeldvorming: in 2018 bezochten ruim 1.600 leerlingen de (2e) Game On Drechtsteden.
Meld je aan en help mee in onze regio techneuten van de toekomst te zaaien. 


REWIN zet zich in het kader van het regionale Hightech & Maintenance programma en het regionale Groei mkb programma in voor het profileren van de Dutch Technology Week in de regio West-Brabant. Het doel van deze week is o.a. om het 'Human Capital' dat in de toekomst op de arbeidsmarkt komt, te interesseren voor techniek.

Meer weten over dit initiatief, of onze regionale programma's Hightech & Maintenance en Groei mkb? Neem contact op met John of Yvette.

John den Ridder
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance


06 279 090 67
Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12580183