Subsidie voor duurzame inzetbaarheid personeel

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Subsidie voor Mkb-ers om te investeren in het leren en ontwikkelen van hun personeel. Ook voor grote bedrijven uit de horeca, landbouw en recreatiesector!

Personeel motiveren en stimuleren het beste uit zichzelf te halen. Voor elke Mkb-er van groot belang maar hoe pak je dat aan? Hoe zorg je ervoor dat de kennis en vaardigheden van het personeel de economische en technische ontwikkelingen kunnen bijhouden? De nieuwe subsidie Stimuleringsregeling Leren en Ontwikkelen in het Mkb (SLIM) kan u hierbij helpen. 

De overheid wil leren en ontwikkelen van medewerkers stimuleren. Daarom kunt u als Mkb-er subsidie aanvragen wanneer u hierin investeert. Ook grote bedrijven uit horeca, landbouw en de recreatiesector komen hiervoor in aanmerking. 

Activiteiten
Het SLIM programma kan ingezet worden voor diverse activiteiten waaronder: 

 Het invoeren van een methode die werknemers stimuleert kennis- en vaardigheden te ontwikkelen Opstellen van ontwikkelingsplannen die gericht zijn op het inzichtelijk maken van de ontwikkelingsbehoefte Loopbaan- of ontwikkeladviezen voor uw medewerkers Enige tijd praktijkleerplaatsen aanbieden. 

Meer weten?
Wilt u meer weten of toetsen of SLIM bij u past? Neem dan contact op met Yvette Estourgie. U kunt ook het factsheet downloaden. 

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant