Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

Start bouw logistieke campus voor DHL op Borchwerf II

Investeerder Groep Heylen is op bedrijvenpark Borchwerf II in Oud Gastel (gemeente Halderberge) gestart met de bouw van de Agora 21 logistieke campus. Tijdens een “signing lunch” is een huurcontract voor deze campus ondertekend met DHL Supply Chain. DHL gaat vooralsnog circa 25.000 m2 van de in totaal 80.000 m2  beschikbare magazijnruimte in gebruik nemen voor het uitvoeren van de logistieke operatie van Hill’s Pet Nutricion.

De keuze van DHL voor Borchwerf II en de Agora 21 logistieke campus ligt voor de hand vanwege de ideale ligging ten opzichte van verschillende multimodale transportstromen.
Ralph Caspanni, business development director van Groep Heylen: “Agora 21 logistieke campus ligt direct aan de afrit van de A17 op de mooiste zichtlocatie van het businesspark Borchwerf II. Perfect gesitueerd tussen de wereldhavens van Antwerpen en Rotterdam. De nabijheid van de haven in Moerdijk maakt de uitstekende ligging van het bedrijvenpark compleet en was  voor DHL een van de belangrijke uitgangspunten om zich op Borchwerf II te willen vestigen voor de eerste fase van de ontwikkeling van Agora 21”.  Voor  DHL betekent Agora 21 dat de activiteiten voor Hill’s Pet Nutricion de eerste mijlpaal vormen voor het verder uitbouwen van de activiteiten naar dé centrale hub voor alle DHL Supply Chain activiteiten in de regio West-Brabant.  

De gemeente Halderberge is bijzonder ingenomen met deze toevoeging aan het sterke logistieke cluster. Wethouder Frits Harteveld (Economische Zaken): “de portfolio van DHL bewijst op andere plekken dat hun dienstverlening veel werkgelegenheid genereert en de logistieke positie van de regio zichtbaar versterkt. In het geval van Hill’s gaat het om een substantieel aantal arbeidsplaatsen. Samen met de groep Heylen is er door de verschillende partijen hard aan getrokken om deze speler binnen te halen. Ik ben bijzonder blij dat dit ook gelukt is en wenst Hill’s en DHL veel succes voor de toekomst".

DHL_-_Hills_Pet_Nutricion-370-410.jpg
Guido van Liefland
Guido van Liefland

Programmamanager Vestigen


06 53 587 654