REWIN en Privacy

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

privacy statement en nieuwsbrief

Op 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming van kracht geworden. Voor REWIN zijn privacy en veiligheid belangrijke aandachtspunten. Het is voor ons als non-profit organisatie met als doelstelling het aanjagen van de economische ontwikkeling van de regio West-Brabant van het grootste belang dat er vertrouwen is in onze manier van werken en de wijze waarop wij met gegevens omgaan. Hoe we dat doen kunt u lezen in ons privacy statement op onze website.

Specifiek voor de ontvangers van de nieuwsbrief: uw naam en mailadres staan bij ons in een nieuwsbrief bestand, dat we gebruiken voor toezending van de nieuwsbrief en in incidenteel voorkomende gevallen voor uitnodigingen voor specifieke REWIN events met betrekking tot de economische ontwikkeling van West-Brabant. Deze gegevens gebruiken we niet voor andere doeleinden en geven we niet door aan derden. Indien men geen prijs meer stelt op verdere toezending van de nieuwsbrief of uitnodigingen, dan kan men zich afmelden via de afmeldknop onderin de nieuwsbrief.

Indien u meer wilt weten over de AVG-scan van REWIN en de verschillende aspecten van het privacybeleid, dan kunt u contact opnemen met Michael Bakker. Zijn contactgegevens vindt u hieronder

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant