Parcer Brabantse logistieke starter 2016

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Parcer uit Breda is verkozen tot Brabantse logistieke start-up van 2016. Zij ontvingen een prijs van 10.000 euro van Pitch Logistics.

Het jonge bedrijf Parcer uit Breda is uitverkozen tot logistieke starter van het jaar 2016. De uitverkiezing vond plaats tijdens de eerste editie van de verkiezing van Brabantse Logistieke starter, georganiseerd door Pitch Logistics, een platform dat logistieke start-ups ondersteunt.

De meerderheid was het erover eens dat Parcer de Brabantse logistieke starter van 2016 is. Parcer biedt een internet gekoppelde brievenbus aan die er voor moet zorgen dat pakketjes altijd bezorgd kunnen worden, ongeacht de fysieke aanwezigheid van de ontvanger. De overtuigende pitch van sales manager Roel Sanders en de aansluitende persconferentie hebben het bedrijf een prijs van € 10.000,- opgeleverd.

De jaarlijkse verkiezing Brabantse Logistieke Starter is onderdeel van het programma Pitch Logistics, een platform gericht op de ondersteuning van logistieke start-ups. Het platform is een gezamenlijk initiatief van de business developers van de Brabantse regio’s: BOM, REWIN, Logistiek Midden-Brabant, VijfsterrenLogistiek en de NHTV en Starterlift. Na een voorselectie hebben de vijf beste start-ups de kans gekregen zich te pitchen aan logistieke ondernemers en managers van bedrijven als KLG, Jumbo Supermarkten, IngramMicro, I&L Logistiek, Sligro en BAS Logistics.

Parcer, gevestigd in Breda, moest in de finale afrekenen met start-up BoTemp uit Oosterhout. BoTemp levert een innovatief koelsysteem voor een beheersbare koelketen, de zogenaamde cold chain, van producent tot eindgebruiker. De andere start-ups die zich hebben gepresenteerd zijn Zjoef, Route 42 en Synple.  

Neem voor meer informatie contact op met Coen de Lange via 06-53593949 of neem contact op met Hanneke Bruinsma van REWIN (zie hieronder)

Parcer_prijs_met_platform_Pitch_Logistic
Een overzicht van de finalisten

overhandiging prijs aan ParcelDirecteur Jan Pelle feliciteert de prijswinnende ondernemers van Parcer.

Neem contact op
Carla Scheurink

Marketing en communicatie

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant