Nieuws van DVC-SI: te zien op RTL Z en data vouchers beschikbaar!

Met de onafhankelijke en laagdrempelige aanpak van Data Value Center (DVC-SI) helpen de partners* de Nederlandse maakindustrie in te spelen op de zich snel ontwikkelende data-economie en zo hun concurrentiepositie te versterken. Dat doen ze door het bundelen en toegankelijk maken van kennis, kunde en samenwerkingsinitiatieven. Een van die initiatieven is het Data Value Voucher.

Wil je als mkb'er in de maakindustrie met behulp van data meerwaarde creëren voor je onderneming en kan je daar wat ondersteuning bij gebruiken? Vraag de Data Value Voucher van het DVC-SI aan! 
De voucher
geeft de eerste tien aanmelders kosteloos recht op de Data Maturity Scan, een intakegesprek en een expertmeeting. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op om de aanpak en voorwaarden te bespreken. 

Bekijk hieronder een korte video over de Data Value Voucherregeling.

Zondag 17 mei was DVC-SI te zien in het RTLZ programma 'Next Level'. Hierin vertellen ondernemers en samenwerkingspartners over hun product of dienst en plannen voor de toekomst. Deze aflevering ging over 'next level met behulp van data', met onder meer een item over DVC-SI
Hieronder kunt u het betreffende onderwerp terugkijken. Peter Mertens, CEO van IGS GeboJagema uit Eindhoven, laat in de video zien hoe zijn onderneming met data meerwaarde creëert.


*Het DVC-SI is een gezamenlijk initiatief van Brabantse Ontwikkelings MaatschappijBrainport DevelopmentBrainport IndustriesFMEJADSKoninklijke MetaalunieMidpoint BrabantREWINSURF en TNO, en wordt ondersteund door Provincie Noord-Brabant en het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Voor meer informatie, kijk op www.smartindustry.nl/dvc - of neem contact op met John den Ridder.

John den Ridder
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance


06 27 909 067