Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

Nieuwe billboards langs de snelwegen

Vestigen, Groeien en/of Innoveren in West-Brabant? REWIN helpt bedrijven daarbij!

Dat is de nieuwe boodschap die te vinden is op verschillende billboards langs de West-Brabantse snelwegen. De borden staan pal naast de snelwegen in de gemeenten Bergen op Zoom, Steenbergen, Moerdijk, Roosendaal, Etten-Leur, Breda, Drimmelen, Geertruidenberg en Oosterhout. In sommige gemeenten zijn er zelfs meerdere borden te vinden langs de verschillende snelwegen. De billboards zijn belangrijke promotionele uitingen voor REWIN, die mede mogelijk zijn omdat gemeenten hieraan willen meewerken in het belang van de economische ontwikkeling. West-Brabant is met de bereidwilligheid van deze gemeenten best uniek, want nergens anders in Nederland is regiostimulering op deze manier uitgebreid aanwezig. 

De gemeenten komen zelf ook terug in de teksten op de billboards. Zij zijn in beeld op het moment dat langskomende automobilisten de gemeente in rijden. Bij het uitrijden  ziet men de vermelding van de regio West-Brabant. En 's avonds zijn verschillende borden ook verlicht om zo de attentiewaarde te verhogen. 

REWIN West-Brabant, die als "afzender" met logo in beeld is, zorgt voor het aanjagen en aantrekken van vernieuwend ondernemerschap. Dat doen we door het samenwerken tussen bedrijven onderling en tussen ondernemers, onderwijs, kennisinstellingen en overheid te bevorderen. Dat vindt plaats in sectorprogramma's, voor respectievelijk high tech maintenance, logistiek, agrofood/biobased en creatieve dienstverlening. REWIN is verder actief voor speciale doelgroepen: startups, Groei MKB en vestigen.

Samenvattend; we zijn er voor bedrijven die willen vestigen, groeien en/of innoveren. REWIN initieert, stimuleert en verbindt en zorgt ervoor dat West-Brabant de plek is waar ondernemers willen zijn! Bedrijven zijn hier van harte welkom en dat laten we ook met enige trots zien op de nieuwe billboards. 

bord met verlichting

Billboard A58 Etten-Leur
billboard Steenbergen

Guido van Liefland
Guido van Liefland

Programmamanager Vestigen


06 53 587 654