Meeting Minds Investor Readiness

investor_ready_plaatje.jpg

U wilt groeien, innoveren of uitbreiden en bent op zoek naar externe financiering. Waar moet u dan zoal rekening mee houden en wat is allemaal van belang? Oftewel: wanneer bent u Investor Ready? Tijdens deze Meeting Minds MKB "Investor Readiness en wat daarbij komt kijken" hoort u hier meer over.

Investor Readiness
De Meeting Minds bijeenkomst op 27 september is speciaal opgezet voor MKB-ers in West-Brabant met groeiambitie. We gaan in op de 'zachte en harde kant'van groei. Vanuit de zachte kant komt leiderschap en persoonlijke groei van de medewerkers aan bod. Vanuit de harde kant belichten we het onderwerp (externe) financiering. Waar moet u zoals rekening mee houden en wat is allemaal van belang? Oftewel: Wanneer bent u investor ready?

Bijeenkomst
De Meeting Minds vindt plaats bij DON Bureau in Bergen op Zoom, een advies- en ingenieursbureau die een bijzondere transitie heeft ondergaan. De ochtend start om 9.00 uur. We eindigen om 12.00 uur met een lunch. Deelname is gratis maar u moet u wel aanmelden. Lees hier het hele programma.

Meeting Minds
Meeting Minds is een serie bijeenkomsten waarin maximaal 10 Groei MKB-ers uit dezelfde branche of hetzelfde vakgebied, op bezoek gaan bij een voorbeeldbedrijf. Naast een rondleiding door het bedrijf, bespreken we actuele thema's om zo tot nieuwe inzichten en kruisbestuivingen te komen. Lees hier het verslag van de vorige bijeenkomst.

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12580183
Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Financiering MKB


06 51 997 675