LCB survey voor logistiek mkb: wat is je behoefte t.a.v. robotisering?

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

In 2020 start LCB (Logistics Community Brabant) met een verkenning naar de kansen voor robotica in warehouses en distributiecentra. Overwogen wordt projecten en netwerken op te zetten rondom:

(a) automatisering en integratie van (productie)planningen
(b) robotisering van logistieke processen, en 
(c) onderhoudslogistiek.

Maar is dit ook waar de logistieke (mkb) bedrijven in Brabant behoefte aan hebben? Door middel van een korte enquete probeert men inzicht te krijgen in de ervaringen en behoeften rondom robotisering. Ben jij een logistiek dienstverlener of industriebedrijf en gevestigd in West-Brabant? Vul dan de enquete (± 15 minuten) in en help zo mee aan nieuwe innovaties in onze provincie.

Naar de enquete

Survey LCB

Logistics Community Brabant
LCB zorgt voor een duurzame vernieuwing en groei van de logistiek in Noord-Brabant. Hierdoor wordt de productiviteit en kwaliteit in de sector geoptimaliseerd en groeit de Brabantse economie en het sociale welzijn in de provincie. LCB doet dit door de innovatiekracht van de logistiek in Noord-Brabant te versterken via onder andere kennislevering en -ontwikkeling.

LCB is een samenwerking tussen Technische Universiteit Eindhoven, Universiteit van Tilburg, Nederlandse Defensie Academie, Breda University of Applied Sciences, Gemeente Breda en de Provincie Noord-Brabant. REWIN is de West-Brabantse regiopartner van LCB.

Meer weten?

Neem contact op met Roland van de Kerkhof van LCB via of met Stefan van Seters van REWIN. 

Neem contact op
Stefan van Seters

Business development

s.vanseters@rewin.nl
06-24 26 78 66

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant