Is the future creative? Inspirerende bijeenkomst voor Groei mkb-ers

The future is creative! Ondernemers onderkennen het belang van nieuwe kennis en innovaties die het ondernemerssucces vergroten. Creativiteit is daarbij onontbeerlijk. Voor REWIN, BrabantDC, City of imagineers en BredaPhoto reden om op 11 oktober 2018 tijdens de internationale fototentoonstelling BredaPhoto een bijeenkomst voor MKB-ondernemers te organiseren. De insteek was om West-Brabantse ondernemers met elkaar in contact te brengen en ondernemers uit de creatieve industrie te linken aan bedrijven uit andere sectoren.Diverse Groei mkb-ers uit West-Brabant kwamen samen bij Breda Photo.

Ervaringen van deelnemers
De deelnemers kijken tevreden op de middag. Volgens de deelnemers werd er hier ‘een brug tussen zakelijkheid en creativiteit is geslagen’, ook zijn er ‘veel nieuwe contacten gelegd’ en was ‘de relevantie voor iedereen voelbaar’!

Video
Kijk voor een impressie naar de video van de vlogger Wout van Wengerden (a.k.a. de luchtfietster). Ervaar hoe creativiteit en verbeeldingskracht het verschil maakt voor ondernemerssuccessen.

Deze bijeenkomst was een samenwerking van City of Imagineers, Brabant DC, BredaPhoto en REWIN West-Brabant.

Imposante filmbeelden in de Koepel van Breda

Chris Voets (Uitvindfabriek), Maarten Hoogwout (WWA) en Elske Verbraak (Brabant DC).

De brug tussen creativiteit en zakelijkheid

Verplaatsing op de fiets

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei mkb


06 12580183