We zoeken 3 commissarissen waaronder een voorzitter

REWIN initieert, stimuleert en verbindt.


De regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant versterkt de regionale economie door bedrijven te stimuleren in West-Brabant te investeren. REWIN ondersteunt bij kantoor -en bedrijfsvestiging en versterkt de topsectoren logistiek, maintenance en biobased economy door samen met bedrijven nieuwe producten, diensten of vormen van samenwerking te ontwikkelen. REWIN West-Brabant is actief voor de 18 gemeenten in West-Brabant en de gemeente Tholen.

REWIN heeft de volgende aandeelhouders:
Regio West-Brabant en de gemeenten Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur, Oosterhout, Moerdijk, Geertruidenberg, Drimmelen, Zundert, Halderberge, Aalburg, Alphen-Chaam, Baarle Nassau, Rucphen, Steenbergen, Werkendam, Woensdrecht en Woudrichem.

Voor REWIN West-Brabant zijn wij op zoek naar:

3 leden van de Raad van Commissarissen
waaronder een voorzitter.


De functie
De Raad van Commissarissen heeft onder andere tot taak toezicht te houden op de statutaire directie, het gevoerde beleid en de algemene gang van zaken door toezicht vooraf en toezicht achteraf. De Raad functioneert ook als klankbord voor de statutaire directie en is aanspreekbaar voor belanghouders. De Raad zorgt ook voor een helder toezichtskader waarin de visie op en de reikwijdte van het toezicht wordt bepaald.

Uw profiel
U beschikt over de voor het profiel relevante kennis en vaardigheden.

REWIN West-Brabant biedt
Tegenover uw inzet staat een maatschappelijk verantwoorde vergoeding.

Nadere informatie
Inlichtingen over deze vacature kunt u inwinnen bij Dr. L.G. Gerrichhauzen per e-mail via projectsecretariaat@genp.nl.

Sollicitatieprocedure
Uw sollicitatiebrief met motivatie en cv kunt u uiterlijk op zaterdag 13 mei 2017 mailen naar projectsecretariaat@genp.nl, ter attentie van de heer Dr. L.G. Gerrichhauzen onder vermelding van: Vacature lid van de Raad van Commissarissen REWIN West-Brabant.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet gewenst.