The future is creative, uitdaging voor mkb-ers

Ondernemen in een wereld vol razendsnelle ontwikkelingen. De wereld van techniek, automatisering en kunstmatige intelligentie beïnvloedt het ondernemerschap en de samenleving. Maar hoe gaan we hiermee om? Creativiteit en verbeeldingskracht kunnen het verschil maken voor ondernemerssucces. REWIN wil de verbeeldingskracht van ondernemers prikkelen. Ze in contact brengen met andere ondernemers  en met bedrijven uit de creatieve industrie. Denkers en Doeners. Op inspirerende locaties van Breda Photo. Ze uitdagen om na te denken over 'Infinity and Beyond'.

Dit initiatief sluit aan bij de doelstelling van het REWIN mkb-groeiprogramma. REWIN wil mkb-bedrijven bij elkaar brengen om samen te innoveren en van elkaar te leren. Dit doen we door je in contact te brengen met andere ondernemers in het programma. Door onderwerpen aan te snijden die ons allen raken. Creativiteit en verbeeldingskracht inzetten om je ambities te bereiken, is er daar één van. Daag je brein uit en doe mee!

Op 11 oktober prikkelen we je verbeeldingskracht tijdens de inspiratiebijeenkomst "The future is Creative".


foto:  Daniel Szalai

Programma

We hebben een bijzonder interactief programma samengesteld, in samenwerking met professionals en ondernemers uit de creatieve industrie (City of imagineers, BrabantDC en BredaPhoto). Het programma speelt zich af op de locaties van BredaPhoto: een festival van internationale allure, dicht bij huis. 

We ontvangen je graag in de voormalige Koepelgevangenis van Breda (14.00 uur). Een prachtlocatie, die op zichzelf al een bezoek waard is. Na een welkom door Bart Straatman, voorzitter van BredaPhoto, gaan we de installatie ‘The Believers’ van de Nederlandse fotograaf Geert van Kesteren ervaren. Het thema ‘Infinity & Beyond’ zal hier in inhoud, vorm en beleving direct herkenbaar en voelbaar zijn. 

Deze ervaring vormt de uitnodiging om uit te breken. In verschillende break-out-sessies (14.30-17.00 uur) gaan we met elkaar aan de slag. We beloven dat jouw brein creatief uitgedaagd wordt om na te denken over jouw 'Infinity & Beyond'. We sluiten af met een borrel en hapjes bij Breda Botanique, het voormalig Bredaas Museum (17.00-18.00 uur).

The future is creative is een initiatief van REWIN, Brabant DC, City of Imagineers en Breda Photo. De kosten voor deelname bedragen 75 €. Voor bepaalde groepen mkb-ers is kosteloze deelname mogelijk. 

Meer weten? Aanmelden? Neem contact op met Yvette Estourgie. Haar contactgegevens staan hieronder.

BredaPhoto

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei mkb


06 12580183