De Gazellen van West-Brabant

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Snelstgroeiende West-Brabantse bedrijven zijn door Het Financieele Dagblad uitverkozen tot Gazellen.

Het Financieele Dagblad publiceert jaarlijks een speciale bijlage gewijd aan de Gazellen: de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Ook in 2016 is deze bijlage weer uitgegeven. Verkiezing tot Gazelle vindt plaats op basis van de omzetgroei in de periode 2013-2015.  “Deze snelle groeiers zijn gefocust, werken planmatig, hebben ‘slim werken’ tot kunst verheven en stemmen hun ondernemingsplan continu af op een veranderende wereld. Ze onderscheiden zich met het vermogen om te innoveren om de concurrentie voor te blijven. Bij veel snelle groeiers, ook al zijn het dienstverleners, speelt technologie tegenwoordig een grote rol.”

Er zijn 3 categorieën: kleine bedrijven, middelgrote en grote bedrijven. De volgende West-Brabantse bedrijven zijn uitverkozen tot Gazellen. Wij feliciteren ze van harte!

KleinPromedia holding b.v.Breda Fingerspitz Online MarketinBredaWork>flows B.V.Etten-LeurYour socialBredaA la Carte uitzendbureauBredaShoots and moreBreda/Den Bosch e.a.Ceres Legal B.V.BredaDomeinwinkel BVBredaBuro26AlmkerkTrinocoWerkendamVuursteenBredaMiddelFlexschilder.nlBredaTrinamics BredaBredaSterksenBredaVan DamMoerdijkPrincess sportgear & TravellerBredaGrootPayperBredaZevij-NecomijOosterhoutDriessen


Breda


gazelle_1.0.jpg

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant