De BioVoice challenge weeks gaan al van start

De vakantieperiode betekent meestal dat veel activiteiten stilliggen. Dat geldt niet voor BioVoiceDeze ronde is er sprake van 20 potentiële samenwerkingen en in de meeste challenges zijn de uitdager en de deelnemer met een potentiële oplossing zó enthousiast, dat ze al begonnen zijn met het uitdiepen van het projectvoorstel en het toewerken naar een innovatiecontract. De challenge weeks zijn daarmee stilletjes aan al van start gegaan.

Officieel stond deze intensieve samenwerkingsperiode in september gepland. We moesten hierbij rekeninghouden met aardig wat zaken, zoals coronabeperkingen, een aantal internationale deelnemers en een grote diversiteit aan ondersteuningsbehoeften. Daarom is besloten om de challenge weeks meer digitaal, 1-op-1 en op maat van de benodigde deelnemerssupport te gaan invullen.

Naar innovatiecontracten
Doel van de challenge weeks is dus om samen met de respectievelijke deelnemer en challenger tot een innovatiecontract te komen. . Door de maatwerk-aanpak en online coaching kunnen we alle te ondernemen acties flexibel inplannen en in gang zetten. Zo moeten er in bepaalde gevallen NDA’s overeengekomen worden, en willen sommige deelnemers nu al monsters ontvangen en eerste proeven doen. Kortom: we doen de planning en begeleiding in deze BioVoice challenge weeks tailor made, op basis van de wensen en behoeften van de innovatiepartners.

Slotevent 2 oktober
De challenge weeks zullen ook deze ronde weer worden afgerond met een slotevent, dat zal plaatsvinden op vrijdag 2 oktober. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat – met het oog op de bijzondere omstandigheden – een hybride event: deels ‘live’ en deels digitaal.
Meer daarover binnenkort!Bob Houpst
Bob Houpst

Business Developer Innovatie


06 14 314 825