Creativity World Forum en het programma Creatieve Dienstverlening

Ondernemers, onderzoekers en overheid gingen op 23 oktober samen met de creatieve sector in West-Brabant aan de slag om bedrijfskundige en maatschappelijke uitdagingen beet te pakken.

Doel van het Creativity World Forum in onze regio is om de kracht van creativiteit laten zien in praktische toepassingen. Vanuit REWIN hebben we gezorgd dat het CWF was geladen met onderwerpen die op dit moment in de sectoren spelen en er dus voor onze regio toe doen.

Bijvoorbeeld hoe als onderhoudsbedrijf te transformeren van  ‘Dirty, Dull & Dangerous’ naar een imago dat aansluiting vindt bij de werknemer van morgen. Of hoe om te gaan met het ‘plastic’ landschap dat ontstaat. Kunnen we het landschap anders vormgeven of veranderen hoe het ervaren wordt?

Uiteraard is een dag veel te weinig om met de vele verschillende invalshoeken tot een oplossing te komen, maar we zijn er wel degelijk in geslaagd om oplossingsrichtingen te benoemen.

We hebben we als Hub CWF Breda/ West-Brabant de hoogste waardering gekregen van de bezoekers, waarbij we hoger scoorden dan andere regio's in Brabant.  Een waardering die een goed fundament legt voor het programma Creatieve Dienstverlening.

Geert van de Wouw
Geert van de Wouw

Programmanager Creatieve Dienstverlening


06 57 595 219