CONNECTED West-Brabant was op wereld's grootste logistieke beurs

De grootste logistiek- en transportbeurs ter wereld, Transport Logistic München (TLM) 2019, heeft weer plaatsgevonden en CONNECTED West-Brabant was erbij! TLM trok deze keer 2.374 exposanten (+10% t.o.v. 2017) en 64.000 bezoekers (5% meer dan in 2017) uit 125 landen. Inmiddels is 56% van de vertegenwoordigde bedrijven en organisaties afkomstig van buiten Duitsland.

Dinsdag 4 juni was de eerste dag dat de beurs open was. Er was meteen al flink wat aanloop in de stand.

CONNECTED is er klaar voor

CONNECTED West-Brabant is erbij

De dagcrew is er klaar voor: de deuren kunnen elk moment opengaan voor de eerste beursdag op 4 juni.

Net als in 2017 organiseerde de provincie met support van REWIN een zogenaamde Brabantdag, op 5 juni. Tijdens deze dag bezocht een flinke delegatie bestuurders van West-Brabantse gemeenten de beurs en natuurlijk ook de stand van CONNECTED West-Brabant. Er was een vol programma met onder andere rondleidingen langs alle Brabantse bedrijven op TLM. Aan het begin van de beursdag werd de CONNECTED stand officieel geopend door vertegenwoordigers van ondernemers, overheid en onderwijs middels het aaneenpassen van 3 losse puzzelstukken tot één geheel. Een mooi symbool voor het feit dat de CONNECTED stand het resultaat is van hechte samenwerking tussen de partners.

De dag werd, net als de vorige keer, afgesloten met een drukbezochte gezamenlijke borrel in de CONNECTED stand in het kader van de Brabantdag

Openingshandeling CONNECTED stand

de stand is geopend

puzzelstukken


.....

Na de opening

Borrel Brabantdag

..

Lees ook de impressie voor de tweede dag: Drukte bij afsluiting Brabantdag in Connected stand

Succesvolle samenwerking: Programma logistiek West-Brabant
De CONNECTED deelname aan de grootste logistieke beurs ter wereld is een uitstekend voorbeeld van de geslaagde samenwerking van West-Brabantse logistieke bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen. Dit staat niet op zichzelf. Het programma Logistiek staat aan de basis van het succesvol samenwerken aan de toekomst van de logistieke topregio op vele vlakken. In de uitgave 'Logistiek Vastgoed 2019' lichten Programmamanager Logistiek Hanneke Bruinsma en Teammanager Vestigen Guido van Liefland van REWIN dit toe. Ze vertellen hoe we het in West-Brabant aanpakken om als regio voorop te blijven lopen.