CONNECTED West-Brabant was op wereld's grootste logistieke beurs

De grootste logistiek- en transportbeurs ter wereld, Transport Logistic München (TLM) 2019, heeft weer plaatsgevonden en CONNECTED West-Brabant was erbij! Dinsdag 4 juni was de eerste dag dat de beurs open was. Er was meteen al flink wat aanloop in de stand.

CONNECTED is er klaar voor

CONNECTED West-Brabant is erbij

De dagcrew is er klaar voor: de deuren kunnen elk moment opengaan voor de eerste beursdag op 4 juni.

Net als in 2017 organiseerde de provincie een zogenaamde Brabantdag, op 5 juni. Tijdens deze dag bezocht een flinke delegatie bestuurders van West-Brabantse gemeenten de beurs en natuurlijk ook de stand van CONNECTED West-Brabant. Er was een vol programma met onder andere rondleidingen langs alle Brabantse bedrijven op TLM. Aan het begin van de beursdag werd de CONNECTED stand officieel geopend door vertegenwoordigers van ondernemers, overheid en onderwijs middels het aaneenpassen van 3 losse puzzelstukken tot één geheel. Een mooi symbool voor het feit dat de CONNECTED stand het resultaat is van hechte samenwerking tussen de partners.
De dag werd, net als de vorige keer, afgesloten met een drukbezochte gezamenlijke borrel in de CONNECTED stand in het kader van de Brabantdag

Openingshandeling CONNECTED stand

de stand is geopend

puzzelstukken


.....

Na de opening

Borrel Brabantdag

..

Hanneke Bruinsma
Hanneke Bruinsma

Programmamanager Logistiek


06 51 134 260