CONNECTED West-Brabant op wereld’s grootste logistieke beurs

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

We gaan weer! CONNECTED West-Brabant - een groep van logistieke bedrijven, gemeenten, onderwijsinstellingen en kennisinstituten onder aanvoering van REWIN- neemt van 4 t/m 7 juni 2019 weer deel aan Transport Logistic München. Hal A4, stand 309.

Van 4 t/m 7 juni 2019 vindt in München weer de belangrijkste logistieke beurs ter wereld plaats: TRANSPORT LOGISTIC. Deze beurs trekt zo’n 2000 exposanten uit 62 landen en 55.000 bezoekers uit meer dan 124 landen en wordt om het jaar georganiseerd. En CONNECTED West-Brabant is er weer bij! Bezoek ons in hal A4, stand 309.

In 2017 nam CONNECTED West-Brabant (een groep van logistieke bedrijven, gemeenten, onderwijsinstellingen en kennisinstituten onder aanvoering van REWIN) voor de eerste keer deel aan deze beurs, met een gezamenlijke triple helix  ‘West-Brabant stand’. Wat deze beursdeelname uniek maakte, is dat de regio er niet stond als een verzameling individuele bedrijven en organisaties maar daadwerkelijk als collectief met een eensluidende boodschap over de kracht van onze regio. 

De leden van CONNECTED West-Brabant vonden die beursdeelname allemaal zo waardevol, dat ze opnieuw samen de middelen bij elkaar hebben weten te brengen om ook in 2019 weer deel te nemen! De voorbereidingen zijn volop bezig en er zal binnen de groep weer nauw worden samengewerkt om van de 2019-editie minstens zo’n succes te maken als van de vorige. 

Hieronder een impressie van de deelname van CONNECTED West-Brabant aan Transport Logistic München in 2017 

Stand_voor_opening_NIEUWS.jpgStilte voor de storm: vlak voor de opening op de 1e beursdagopeningshandelingOpeningshandeling door Arn van der Vorst (namens ondernemers), Pien Versteegh (onderwijs) en Jacques Niederer (overheid)groep_NIEUWS.jpgGroepsfoto na de officiële openingNext_presentation_NIEUWS.jpgTrots op onze mooie standBorrel_NIEUWS.jpgBezoekers staan tot in de gangpaden!Drukte_NIEUWS.jpgDrukte bij afsluitende borrel op de ‘Brabantdag’


Voor meer informatie over de beurs in München en/of CONNECTED West-Brabant en/of het logistieke regionale programma kunt u contact opnemen met Hanneke Bruinsma.

Neem contact op
Carla Scheurink

Marketing en communicatie

c.scheurink@rewin.nl
06-28 35 27 21

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant