Let op: het kan zijn dat deze pagina verouderde informatie bevat
De pagina staat in het archief

CONNECTED West-Brabant op wereld's grootste logistieke beurs

Van 4 t/m 7 juni 2019 vindt in München weer de belangrijkste logistieke beurs ter wereld plaats: TRANSPORT LOGISTIC. Deze beurs trekt zo’n 2000 exposanten uit 62 landen en 55.000 bezoekers uit meer dan 124 landen en wordt om het jaar georganiseerd. En CONNECTED West-Brabant is er weer bij! Bezoek ons in hal A4, stand 309.

In 2017 nam CONNECTED West-Brabant (een groep van logistieke bedrijven, gemeenten, onderwijsinstellingen en kennisinstituten onder aanvoering van REWIN) voor de eerste keer deel aan deze beurs, met een gezamenlijke triple helix  ‘West-Brabant stand’. Wat deze beursdeelname uniek maakte, is dat de regio er niet stond als een verzameling individuele bedrijven en organisaties maar daadwerkelijk als collectief met een eensluidende boodschap over de kracht van onze regio. 

De leden van CONNECTED West-Brabant vonden die beursdeelname allemaal zo waardevol, dat ze opnieuw samen de middelen bij elkaar hebben weten te brengen om ook in 2019 weer deel te nemen! De voorbereidingen zijn volop bezig en er zal binnen de groep weer nauw worden samengewerkt om van de 2019-editie minstens zo'n succes te maken als van de vorige. 

Hieronder een impressie van de deelname van CONNECTED West-Brabant aan Transport Logistic München in 2017 

Stand_voor_opening_NIEUWS.jpg
Stilte voor de storm: vlak voor de opening op de 1e beursdag
openingshandeling
Openingshandeling door Arn van der Vorst (namens ondernemers), Pien Versteegh (onderwijs) en Jacques Niederer (overheid)
groep_NIEUWS.jpg
Groepsfoto na de officiële opening
Next_presentation_NIEUWS.jpg
Trots op onze mooie stand
Borrel_NIEUWS.jpg
Bezoekers staan tot in de gangpaden!
Drukte_NIEUWS.jpg
Drukte bij afsluitende borrel op de 'Brabantdag'


Voor meer informatie over de beurs in München en/of CONNECTED West-Brabant en/of het logistieke regionale programma kunt u contact opnemen met Hanneke Bruinsma.