Biobased economy meets design

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Verrassende verbindingen om te komen tot inspiratie. REWIN organiseerde een leuke ontmoeting tussen het Biobased MKB Collectief en Breda: City of Imagineers.

Biobased meets design! Een bijzonder initiatief om verrassende verbindingen te maken om te komen tot inspiratie. REWIN bracht op 3 juli jl. ’s middags twee werelden bij elkaar: het Biobased MKB Collectief, een groep van biobased ondernemers uit West-Brabant, en de creatieve ondernemers die betrokken zijn bij Breda: City of Imagineers.

Voor REWIN was het een leuke, maar ook logische combinatie, want de regio is rijk aan ondernemers die met biobased aan de slag zijn en met ondernemers uit de creatieve en designindustrie. Met een gezamenlijke passie: materialen, design en markttoepassingen.  

Het centrale thema was inspiratie. Voor deze bijeenkomst was ook een passende plek gevonden; in de inspriatieruimte van Lensvelt in Breda. Diverse biobased ondernemers presenteerden hier hun biobased materialen. Ook de creatieve sector was goed vertegenwoordigd. Een mooie ontmoeting tussen ruim 25 bedrijven die elkaar kunnen inspireren. Met mogelijk een inspirerend vervolg.

Meer weten? Neem contact op met Dennis van der Pas.

Creatief en Biobased

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant