29 mei: Werksessie uitwisseling (rest)materialen, energie, faciliteiten

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Ondernemers gaan actief in gesprek op zoek naar uitwisselingsmogelijkheden.

Heeft u reststromen waarvan u niet weet wat u er mee moet? Of heeft u wellicht een grondstoffenvraag maar weet niet waar u die kunt stellen? Of capaciteit of faciliteiten die u wel wilt delen? Op 29 mei kunt u wellicht uw juiste partner vinden!

Door bedrijven actief samen te brengen in een werksessie en in gesprek met elkaar te laten gaan ontstaan er samenwerkingsverbanden: symbioses. Symbiosis4Growth is een samenwerkingsplatform om deze industriële symbiose voor het mkb in West-Brabant en Zeeland te versnellen en te realiseren.

Bedrijven koppelen
Binnen Symbiosis4Growth koppelen we bedrijven aan elkaar om (rest)materialen, energie, kennis, capaciteit, faciliteiten en innovatie met elkaar uit te wisselen. Deze uitwisselingen kunnen leiden tot kostenbesparing, leveren een positieve bijdrage aan het milieu en stimuleren innovatie.

Werksessie
Op 29 mei gaan circa 30 West-Brabantse en Zeeuwse bedrijven actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden. Dit gebeurt door met elkaar in gesprek te gaan over wat iedere over heeft en wat ieder zou willen hebben. Op die manier ontstaan matches en interessante business opportunities.

Locatie: Stayokay, Bostlustweg 1, Bergen op Zoom
Tijd: 9.00 – 12.30 uur, aansluitend lunch

Wilt u hierbij aanwezig zijn?
U kunt u aanmelden bij Yvette Estourgie. Bij haar kunt u ook terecht voor nadere informatie over deelname aan Symbiosis4growth in de toekomst.

Partners:                                                
Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant