Programma HighTech Maintenance heeft website

Lees voortaan alles over robotisering, digitalisering & artificial intelligence, nieuwe materialen, circulariteit en tech talent in/voor West-Brabant op www.maintainingthefuture.nl.

Via het Regionaal Programma HighTech Maintenance (HTM) moderniseert en vernieuwt West-Brabant haar maak- en onderhoudsindustrie. In opdracht van de EBWB ligt het programmamanagement bij REWIN, in de persoon van John den Ridder. Hij richt het programma samen met de HTM-stuurgroep in en voert het uit via een vijftal hoofdthema’s: robotisering, digitalisering & artificial intelligence, nieuwe materialen, circulariteit en tech talent.

Het programma wint sinds het ontstaan aan reikwijdte en de betrokkenheid van het bedrijfsleven en onderwijs wordt steeds groter. Alle reden om het een eigen website te geven. Het HTM-programma lanceerde daarom onlangs www.maintainingthefuture.nl. Via deze online ingang kunnen bedrijven eenvoudiger geïnformeerd worden en aanhaken, waardoor nieuwe businesskansen en innovaties ontstaan. Het maakt ook de koppeling met het techniekonderwijs gemakkelijker en brengt studenten en bedrijven bij elkaar.

Op de nieuwe website vind je naast het laatste nieuws uit de regionale sector onder andere informatie over de test- en experimenteerlocaties in West-Brabant, welke projecten er lopen of aankomen en welke events er op stapel staan. Neem dus zeker een kijkje op www.maintainingthefuture.nl!

Neem contact op
John den Ridder

Programmamanager Hightech Maintenance

j.denridder@rewin.nl
06-27 90 90 67