Meld je aan voor de online werksessie op 31 maart a.s.!

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Online werksessie op 31 maart a.s. voor uitwisseling van reststromen. Meld je aan voor kosteloze deelname en ga voor een goede match met bedrijven in je omgeving. Wat het ene bedrijf over heeft, kan een ander gebruiken.

Datum:      31 maart 2021
Tijd: 09.30 – 11.30
Locatie:      Online (Zoom)
Doelgroep: Bedrijven (MKB en grootbedrijven)
Contactpersoon:  
Wouter de Buck
w.debuck@rewin.nl 06-50248447

    
Beschikt u over reststromen die u op dit moment geld kosten, maar in potentie meer waarde in zich hebben? Of heeft u juist behoefte aan grondstoffen die potentieel uit reststromen van andere bedrijven kunnen worden geproduceerd?

In deze workshop bieden bedrijven elkaar reststromen aan: dit kan biomassa zijn, proceswater, restwarmte, hoog- of laagwaardige reststromen, maar ook personeel of apparatuur. Circa 15-30 bedrijven gaan tijdens de bijeenkomst actief op zoek naar concrete samenwerkingsmogelijkheden die kunnen leiden tot kostenbesparing, een positieve bijdrage leveren aan het milieu en innovatie stimuleren. Veel ondernemers hebben al met succes gebruik gemaakt van deze aanpak, die onder deskundige begeleiding van projectmanagers van REWIN West-Brabant, Impuls Zeeland, Midpoint Brabant en RVO staat.

Door met elkaar in gesprek te gaan over wat ieder over heeft en wat ieder zou kunnen gebruiken, ontstaan er matches tussen bedrijven en daarmee interessante kansen voor u en bedrijven in uw omgeving.

Klik voor kosteloze aanmelding 31 maart 2021

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Altena.

Neem contact op
Yvette Estourgie

Programmamanagement
Innovatief Mkb

y.estourgie@rewin.nl
06-12 58 01 83

Neem contact op
Wouter de Buck

Projectmanager Symbiosis4Growth

w.debuck@rewin.nl
06-50 24 84 47

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant