Lees alles over de DALI-proeftuin op de nieuwe website

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Benieuwd naar de bedrijfscasussen in DALI?

Stilstaan of groeien? Het antwoord is voor de deelnemers aan DALI (Data Science voor Logistieke Innovatie) evident. Want data science is voor logistieke bedrijven noodzakelijk om voorop te blijven lopen en te excelleren. In de DALI-proeftuin van Midpoint Brabant, REWIN, Breda University of Applied Sciences en Logistics Community Brabant worden aan de hand van bedrijfscases concrete toepassingen van data science in de supply chain gerealiseerd.

Vanaf vandaag zijn deze ontwikkelingen te volgen op de nieuwe website: dali.lcb.nu. Daarin vertellen we meer over het project, de bedrijfscasussen en de laatste ontwikkelingen.

DALI

Subsidie voor DALI
Logistics Community Brabant met partners Breda University of Applied Sciences, REWIN en Midpoint Brabant hebben voor het DALI-programma gezamenlijk 2,5 miljoen euro subsidie toegekend gekregen uit de Regiodeal Midden- en West-Brabant, het OPZuid-programma en een extra financiële bijdrage van de provincie Noord-Brabant.  Het bedrijfsleven en de DALI-partners dragen nog eens bijna 2,5 miljoen euro bij. In DALI werken 18 bedrijven samen om door middel van data, logistieke processen te optimaliseren en de sector als geheel, het bedrijfsleven en het onderwijs vooruit te helpen. Meer over de subsidietoekenning leest u hier.

Meer weten over DALI? Neem contact op met Stefan van Seters.

Neem contact op
Stefan van Seters

Business development

s.vanseters@rewin.nl
06-24 26 78 66

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant