Kennisloket in Delta Agrifood Business

Verbindt kennis met talent

Delta Agrifood Business (DAB) beschikt nu ook over een Kennisloket. Hier kan je als agrofoodbedrijf terecht voor informatie over de dienstverlening van de onderwijsinstellingen. Ook vind je er een match voor je stageplekken of mogelijke afstudeeropdrachten. 

Partners

DAB stimuleert en faciliteert samenwerkingen tussen bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen in de agrifoodsector. Een belangrijk doel daarbij is bijdragen aan de blijvende toestroom van (jong) talent naar de sector en met name in de Zuidwestelijke Delta. Met dit in het achterhoofd hebben Curio, HAS Hogeschool en REWIN met het bedrijfsleven een Kennisloket in DAB ingericht.

Verstand van telen, food en biobased

Het Kennisloket verbindt bedrijven, onderwijsinstellingen en overheden. Het is een fysieke en digitale toegangspoort tot kennis en onderzoekscapaciteit, gevestigd in het pand van DAB. Zowel bedrijven als studenten en docenten kunnen hier terecht met uiteenlopende vragen. 

Samen werken we aan nieuwe ontwikkelingen en technieken op het gebied van telen, food en biobased. 

Kennisloket matcht onderwijs en bedrijven

Het Kennisloket brengt vraag en aanbod samen en geeft  bedrijven toegang tot een uniek cluster van onderwijsinstellingen op mbo- en hbo-niveau. Je kunt er terecht met vragen over stagiaires, afstudeerders, ondersteuning bij innovatieve onderzoeken of projecten in de agrifoodsector.
Wil je als bedrijf samenwerken met jonge professionals die onder begeleiding van docenten, lectoren en onderzoekers werken aan innovatieve vraagstukken? Heb je interessante stageplekken of een mooie case voor een afstudeeropdracht? Bij het Kennisloket maken ze de match. 

REWIN en het Kennisloket

Als REWIN koppelen we ons netwerk aan het Kennisloket en helpen we bij het vinden van oplossingen voor innovatieprojecten die via het loket binnenkomen. Daarnaast worden bedrijven vanuit het Kennisloket ook actief benaderd.

Interessant?
Benieuwd wat het Kennisloket/DAB voor jouw agrofoodbedrijf kan betekenen? Neem contact op met Jonica de Bruijn. 

Neem contact op
Jonica de Bruijn

Programmamanagement Plantbased Ondernemen

j.debruijn@rewin.nl
06-30 98 76 67

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant