Unieke locaties: incubators en campussen

Bij ondernemen horen toplocaties die de perfecte omgeving zijn voor modern ondernemerschap. Deze locaties variëren van centers of excellence tot campussen en incubators.

Enkele voorbeelden in de regio West-Brabant:

  • Nieuw Prinsenland: een splinternieuw bedrijventerrein in West-Brabant. Knooppunt voor de groene economie, speciaal voor bedrijven in de agro- en foodsector.
  • Green Chemistry Campus: incubator voor ondernemers die werken aan biobased innovaties op het snijvlak van agro en chemie. Met laboratoria van wereldklasse en uitstekende faciliteiten.  

West-Brabant hotspots topsectoren

  •  Businesspark Aviolanda Woensdrecht rondom vliegbasis Woensdrecht. Hotspot voor vliegtuiggerelateerde bedrijvigheid en MRO (maintenance, repair & overhaul). Met topfaciliteiten als een landingsbaan, hangars, verkeersleiding, testruimtes, kenniscentrum en onderwijs. Bedrijven profiteren van de aanwezigheid van o.a. Fokker Services, Fokker Elmo, Terma, Dutch Aero Services, Boeing en de Aircraft en Maintenance Training School.

Wilt u weten hoe wij business-developmentprojecten koppelen aan regionale toplocaties? Neem dan contact op met Freek van den Heuvel.Freek van den Heuvel
Freek van den Heuvel

Manager Business Development


06 51 994 119