Unieke locaties: incubators en campussen

Bij ondernemen horen toplocaties die de perfecte omgeving zijn voor modern ondernemerschap. Deze locaties variëren van centers of excellence tot campussen en incubators.

Enkele voorbeelden in de regio West-Brabant:

  • Nieuw Prinsenland: een splinternieuw bedrijventerrein in West-Brabant. Knooppunt voor de groene economie, speciaal voor bedrijven in de agro- en foodsector.
  • Green Chemistry Campus: incubator voor ondernemers die werken aan biobased innovaties op het snijvlak van agro en chemie. Met laboratoria van wereldklasse en uitstekende faciliteiten.  

West-Brabant hotspots topsectoren

  •  Businesspark Aviolanda Woensdrecht rondom vliegbasis Woensdrecht. Hotspot voor vliegtuiggerelateerde bedrijvigheid en MRO (maintenance, repair & overhaul). Met topfaciliteiten als een landingsbaan, hangars, verkeersleiding, testruimtes, kenniscentrum en onderwijs. Bedrijven profiteren van de aanwezigheid van o.a. Fokker Services, Fokker Elmo, Terma, Dutch Aero Services, Boeing en de Aircraft en Maintenance Training School.

Wilt u weten hoe wij business-developmentprojecten koppelen aan regionale toplocaties? Neem dan contact op met Freek van den Heuvel.Freek van den Heuvel
Freek van den Heuvel

Teammanager Business Development


06 51 994 119

Green Chemistry Campus wint verkiezing beste pps 2018

De Green Chemistry Campus wint de verkiezing beste publiek private samenwerking 2018. Ook een beetje prijs voor REWIN, initiatiefnemer en aandeelhouder.

Lees meer Archief

OPZuid financiering voor het DCMC Fieldlab

Goedkeuring van OP Zuidfinanciering voor de oprichting van een DCMC fieldlab in Woensdrecht. REWIN is partner van DCMC.

Lees meer Archief

Kick-off project Internet of Things Proeftuin West-Brabant

Internet of Things. Burgemeester Adriaansen van Woensdrecht opent de Proeftuin West-Brabant

Lees meer Archief