(Groot)bedrijven kunnen weer een challenge aanmelden bij BioVoice

Dit is een nieuwsitem uit ons archief; afbeeldingen zijn weggelaten.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Je hebt tot 31 januari de tijd!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen!
Vorige maand sloten we tijdens een mooi online slotevent een succesvolle tweede ronde met biobased en circulaire challenges af. Het resultaat: een prachtig aantal samenwerkingen tussen grootbedrijven en mkb’ers/start-ups, en veel nieuwe kennis en contacten voor de regio.
Voor wie interesse heeft om een keer deel te nemen: de derde ronde is alweer van start! BioVoice is weer op zoek naar grootbedrijven/grotere bedrijven die een relevante innovatievraag hebben of kunnen formuleren, en deze willen inbrengen in de nieuwe cyclus.

Ook BioVoice challenger worden?
Om als ‘challenger’ mee te kunnen doen, moet je bedrijf een omvang hebben van minimaal 100 fte. En bij voorkeur gevestigd zijn in het BioVoice werkgebied (West- en Midden-Brabant en Zeeland). De uitdaging kan liggen op het gebied van techniek, proces of applicatie en moet een biobased of circulaire focus hebben. Denk bijvoorbeeld aan een vraagstuk rondom hoogwaardige reststroom- en afvalstroomverwaarding. Het gebruik van biobased grondstoffen in productontwikkeling. Of procesoptimalisatie en -verduurzaming. Vanzelfsprekend moet het probleem door open innovatie opgelost kunnen worden.

Deadline
Vanaf nu tot eind januari 2021 halen we challenges op. Een challenge moet uiterlijk op 31 januari aanstaande bij ons aangemeld zijn. In het voorjaar van 2021 publiceren we de challenges op het BioVoice challengeplatform. Mkb’ers en start-ups krijgen dan gedurende 8 weken de kans om hun mogelijke oplossing, idee of product in de vorm van een pitch te uploaden. In de vorige ronde leverde dat een recordaantal van 85 aanmeldingen op, met uiteindelijk 17 mooie, concrete samenwerkingstrajecten als resultaat. Volgend jaar het jouwe? Doe mee aan BioVoice!

Hoe verder
Heb je interesse in de rol van uitdager in BioVoice ronde 3? Weet je niet of het iets voor je is en wil je eerst wat meer informatie over het BioVoice programma? Bel of mail met Laura van Vugt of Bob Houpst. Ze staan je met plezier te woord!

BioVoice start ronde 3

Neem contact op
Bob Houpst

Business development

b.houpst@rewin.nl
06-14 31 48 25 

Aanmelden nieuwsbrief

Ik stem in met de privacy-voorwaarden en ontvang graag de

REWIN. Vol energie voor hardwerkend, ondernemend en innoverend West-Brabant