Kansrijke, innovatieve start-ups

Ben jij een ambitieuze ondernemer met een startup jonger dan 6 jaar? Ben je gevestigd of wil jij je gaan vestigen in regio West Brabant en heb je een kansrijk en innovatief idee waarmee je snel wilt groeien en impact wilt realiseren?

REWIN ondersteunt je graag en helpt met vragen rond kennis, financiering en netwerkontwikkeling, zodat je de kans op slagen vergroot. Wil je van gedachten wisselen over een specifiek vraagstuk of ben je op zoek naar goede verbindingen in de regio of specialistische begeleiding? Neem dan contact op met Arthur Nijhuis, hij helpt je graag tijdens de groei van startup naar scale-up.

Arthur helpt ook kansrijke startups en scale-ups die het nu even moeiijk hebben in deze bijzondere tijden. en biedt begeleiding bij de aanvraag van de de Starterslift Overbruggingslening (SOL). Speciaal voor kennisintensieve startups en scale-ups met een financieringsbehoefte tot € 50.000. Voor tijdelijke overbrugging en om door te bouwen aan een perspectiefvolle toekomst.

De contactgegevens van Arthur Nijhuis vind je hieronder. 

Arthur Nijhuis
Arthur Nijhuis

Business Developer Startups


06 10 211 889

Starterslift Overbruggingslening (SOL) voor startups in Midden- en West-Brabant

De Starterslift Overbruggingslening is er voor startups en scale-ups met een financieringsbehoefte tot € 50.000. Voor tijdelijke overbrugging en om door te bouwen aan een perspectiefvolle toekomst.

Lees meer Archief

MKB-parel EWS Group uit Altena: ik zie zoveel kansen

Joren Nieuwenhuizen van EWS Group ziet overal kansen. Daardoor werkt deze MKB parel uit Altena voor vrijwel alle bekende en toonaangevende foodbedrijven in Europa.

Lees meer Archief

MKB-parel Scentronix uit Breda zet parfumindustrie op zijn kop

Frederik Duerink staat met zijn bedrijf Scentronix op het punt een parfumconcept te lanceren dat 'de hele industrie zal veranderen'.

Lees meer Archief

Nieuwe Sports Tech Campus hotspot voor sportontwikkeling

Sports Tech Campus landt in Breda. Hotspot voor sportontwikkeling.

Lees meer Archief

MKB-parel uit Zundert: het innovatieve Hocosto

Rene en Gerda Geerts verkochten hun bedrijf en gaan nu voor het zelfontwikkelde Hot Cold Storage- systeem. Een artikel uit de reeks "Roadtrip langs de MKB-parels van West-Brabant, dit keer uit Zundert.

Lees meer Archief