Kansrijke, innovatieve start-ups

Ben jij een ambitieuze ondernemer met een startup jonger dan 6 jaar? Ben je gevestigd of wil jij je gaan vestigen in regio West Brabant en heb je een kansrijk en innovatief idee waarmee je snel wilt groeien en impact wilt realiseren?

REWIN ondersteunt je graag en helpt met vragen rond kennis, financiering en netwerkontwikkeling, zodat je de kans op slagen vergroot. Wil je van gedachten wisselen over een specifiek vraagstuk of ben je op zoek naar goede verbindingen in de regio of specialistische begeleiding? Neem dan contact op met Arthur Nijhuis, hij helpt je graag tijdens de groei van startup naar scale-up.

Arthur helpt ook kansrijke startups en scale-ups die het nu even moeiijk hebben in deze bijzondere tijden. en biedt begeleiding bij de aanvraag van de de Starterslift Overbruggingslening (SOL). Speciaal voor kennisintensieve startups en scale-ups met een financieringsbehoefte tot € 50.000. Voor tijdelijke overbrugging en om door te bouwen aan een perspectiefvolle toekomst.

De contactgegevens van Arthur Nijhuis vind je hieronder. 

Arthur Nijhuis
Arthur Nijhuis

Programmamanager Startups


06 10 211 889

Op zoek naar groeikapitaal? De Financieringstafel

Boost je businessplan aan de Financieringstafel West-Brabant. Bekijk de video met ervaringen van andere bedrijven.

Lees meer Archief

B'WISE, de turbo voor jouw startup!

REWIN presenteert met trots: B'WISE, de turbo voor jouw startup! Turbostand aan!

Lees meer Archief

Meer dan 500 innovatieve startups in Brabant

Startups zijn de belangrijkste motor voor banengroei. 500 innovatieve startups staan in het eerste Brabant Startup Book van Braventure, dat zich richt op het versnellen van de ontwikkeling van startups. REWIN is een van de partners van Braventure.

Lees meer Archief

Roadtrip langs de startup en mkb-parels van West-Brabant

De uitgave "Roadtrip langs de parels van West-Brabant" is gereed. Met verhalen van 16 inspirerende startups en mkb-parels, uit elke West-Brabantse gemeente één. Ook in coronatijden.

Lees meer Archief

Rondetafelsessie: startup en mkb-parels in coronatijd

Een rondetafelsessie met startup en mkb-parels in coronatijden. 9 West-Brabantse bedrijven vertellen hoe het met hen ging in de het eerste helft van dit coronajaar.

Lees meer Archief