Ondernemersverhalen gebundeld

West-Brabant zit vol mooie mkb-bedrijven. Bedrijven die groeien door te innoveren. Wij zijn erg trots dat we de verhalen van 19 van hen hebben kunnen bundelen in de uitgave Roadtrip langs mkb-parels van West-Brabant’. U kunt het boek downloaden door op de afbeelding te klikken.

Deze ‘mkb-roadtrip’ vindt plaats in het kader van het Groei mkb-programma West-Brabant. Samen met accountmanagers economische zaken, bezoekt REWIN West-Brabantse mkb-ers waarbij we vragen naar de toekomstplannen en de eventuele knelpunten. Vervolgens kijken we samen waar REWIN kan ondersteunen. 

Er zijn honderden mooie mkb-bedrijven in de regio. U begrijpt dat wij een selectie hebben moeten maken. Het resultaat is een ondernemersverhaal uit iedere West-Brabantse gemeente en de gemeente Tholen. In totaal 19 verhalen die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren. En wie weet, leest u over een ondernemer waarmee u bepaalde zaken deelt, die een toeleverancier kan zijn, of waar u van kunt leren. In dat geval: zoek elkaar op. Als u dat wilt, helpen we u daarbij.

Voor meer informatie over de roadtrip of het Groei mkb-programma kunt u contact opnemen met Yvette Estourgie.

.

WT-Roadtrip_cover_plaatje.jpg?u=1QBeqO
Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183

De slimme vending machines van Innovend

Innovend ontwikkelt slimme vendingmachines voor specifieke problemen van klanten. Een MKb-parel uit Oud-Gastel.

Lees meer Archief

Q-Lite: innovatief en duurzaam

LED en LCD-display specialist Q-Lite heeft een enorm breed assortiment. Het bedrijf kiest voor kwaliteitsproducten en duurzame oplossingen. Product- en softwareontwikkeling, productie en service in eigen huis.

Lees meer Archief

De duurzame oplossing voor onkruidvrij voegwerk

Een waterdoorlatende, onkruidvrije voeg. Dat is het innovatieve product van Romfix uit Rucphen. Lees meer over deze mkb-parel uit Rucphen.

Lees meer Archief

Innovatief met een honderd jaar oude techniek

Bas van Opdorp van Evodos: "Wij zitten goed op koers". Een voorpublicatie uit de reeks "Roadtrip langs de parels van West-Brabant". Lees o.a hoe Evodos mee doet aan BioVoice, het innovatie- en business boosterprogramma.

Lees meer Archief

Vrouwelijk rolmodel in de techniek

Judith Vermeulen van Vekon: als ondernemer moet je vooral ook besluiten wat je niet doet. Een voorpublicatie uit de reeks "Roadtrip langs de MKB-parels van West-Brabant

Lees meer Archief