Ondernemersverhalen gebundeld

West-Brabant zit vol mooie mkb-bedrijven. Bedrijven die groeien door te innoveren. Wij zijn erg trots dat we de verhalen van 19 van hen hebben kunnen bundelen in de uitgave Roadtrip langs mkb-parels van West-Brabant’. U kunt het boek downloaden door op de afbeelding te klikken.

Deze ‘mkb-roadtrip’ vindt plaats in het kader van het Groei mkb-programma West-Brabant. Samen met accountmanagers economische zaken, bezoekt REWIN West-Brabantse mkb-ers waarbij we vragen naar de toekomstplannen en de eventuele knelpunten. Vervolgens kijken we samen waar REWIN kan ondersteunen. 

Er zijn honderden mooie mkb-bedrijven in de regio. U begrijpt dat wij een selectie hebben moeten maken. Het resultaat is een ondernemersverhaal uit iedere West-Brabantse gemeente en de gemeente Tholen. In totaal 19 verhalen die inspireren en wellicht nieuwe inzichten opleveren. En wie weet, leest u over een ondernemer waarmee u bepaalde zaken deelt, die een toeleverancier kan zijn, of waar u van kunt leren. In dat geval: zoek elkaar op. Als u dat wilt, helpen we u daarbij.

Momenteel zijn we ook bezig met een nieuwe uitgave van de  ‘mkb-roadtrip’. In deze uitgave belichten we weer andere interessante bedrijven met groeipotentie uit de verschillende West-Brabantse gemeenten. Een aantal van deze verhalen zijn al als voorpublicatie op de website en social media gepresenteerd. De gebundelde uitgave verschijnt in het najaar van 2020. 

Voor meer informatie over de roadtrip of het Groei mkb-programma kunt u contact opnemen met Yvette Estourgie.

WT-Roadtrip_cover_plaatje.jpg?u=1QBeqO
Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183

MKB parel APP gaat naar Mars

APP brengt machinebouw en energetische chemie samen. Een interview met directeur Edwin Vermeulen van APP uit Moerdijk. Uit de reeks: Een roadtrip langs de parels van West-Brabant.

Lees meer Archief

MKB-parel Loendersloot, logistieke dienstverlener uit Roosendaal

MKB-parel Loendersloot kreeg door REWIN meer oog voor de regio.

Lees meer Archief

Rondetafelsessie: startup en mkb-parels in coronatijd

Een rondetafelsessie met startup en mkb-parels in coronatijden. 9 West-Brabantse bedrijven vertellen hoe het met hen ging in de het eerste helft van dit coronajaar.

Lees meer Archief

Mkb-parel uit Steenbergen: Lyfter, geen doorsnee webbureau

De websites van mkb-parel Lyfter uit Steenbergen veroveren het internet. Uit de reeks: Een roadtrip langs de parels van West-Brabant.

Lees meer Archief

Gravity Tray: ondernemende startup zit niet vast in de geijkte stramienen

Rinze Willemsen en Luc van den Broek zijn eigenwijs en hebben lol in de ontwikkeling van hun thermofoon bakjes. Samen vormen ze de startup Gravity Tray. Een inspirerende parel uit Oosterhout.

Lees meer Archief