Financieringstafel

Fantastische business opportunity, maar niet genoeg geld?

Dan is het tijd om eens aan tafel te gaan met de Financieringstafel West-Brabant en Zeeland!

Aan de financieringstafel koppelen we de financieringsvraag van startups, scale-ups en mkb-ondermers met groeipotentie, aan het aanbod van financiers en investeerders. Deze financiers brengen kennis, netwerk en financieringsmogelijkheden in om jou als ondernemer verder te helpen met je vraagstuk. Kennis, kapitaal én netwerk!

Kom aan tafel met ABN Amro, ING, Rabobank, BOM, Impuls Zeeland, RVO, KredietUnie West-Brabant, DB&P & InvestorMatch, Stichting MKB Financiering en Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen. Na een half uurtje weet je dan precies waar je aan toe bent. 

Pitch je propositie & financieringsvraag in 10 minuten. Vervolgens ga je hierover in gesprek met deze topfinanciers uit de regio. Daarvoor staat 20 minuten gepland. En daarna krijg je direct op een presenteerblaadje de concrete antwoorden op de volgende items:

  • Wie wil je financieren?
  • Wat is het advies van de financiers
  • Welke partijen in het netwerk kunnen je verder helpen?

Zo weet je of de financiers concreet iets voor jou kunnen betekenen, welk advies de financier voor jou heeft en welke partijen uit het netwerk van de financier jou verder kunnen helpen. 

De financieringstafel komt 8 keer per jaar bijeen. In deze bijzondere tijden gaan we niet fysiek aan tafel, maar ontmoeten we elkaar via MS Teams.

In onderstaand filmpje vertellen bedrijven over hun ervaringen met de Financieringstafel West-Brabant en Zeeland. 

Heb je belangstelling voor deelname of wil je nog wat meer infomatie? Neem dan contact op met Mathijs van Campenhout. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 

poster financieringstafel

Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Groei MKB en Financiering


06 51 997 675

Op zoek naar groeikapitaal? De Financieringstafel

Boost je businessplan aan de Financieringstafel West-Brabant. Bekijk de video met ervaringen van andere bedrijven.

Lees meer Archief