De weg naar financiering

U wilt groei, innovatie of uitbreiding financieren. Banken zijn terughouder dan voorheen waardoor ondernemers vaker verschillende financieringsvormen zoals bancaire leningen, publieke fondsen, subsidies en crowdfunding combineren om zo hun plannen te financieren. Ook kunnen informal investors of venture capitalists uitkomst bieden met het inbrengen van kapitaal, kennis en kunde. Welke financieringsvorm het beste bij u past, hangt onder ander af de fase en sector waarin uw bedrijf zich bevindt.

Heeft u een financieringsvraag neem dan contact met ons op. REWIN ondersteunt in de zoektocht naar de best passende financieringsmogelijkheden, verkent samen met u de mogelijkheden en verbindt met financieringsverstrekkers. 'Voor een goed plan is altijd geld' is ons motto. Op mkb-financieringsgids vindt u alvast informatie over allerlei financieringsvormen.

We bieden ook de mogelijkheid je propositie en financieringsvraag direct te pitchen aan de topfinanciers uit de regio. Ga aan tafel bij de Financieringstafel West-Brabant en Zeeland. Ga in gesprek en haak in op kapitaal, kennis en netwerk.   

Heb je moeite om je groeiambitie te realiseren. Wil je wel, maar lukt het net niet? Dan kan deelname aan het programma Groei Focus misschien net de doorslag geven. 

Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Groei MKB en Financiering


06 51 997 675

Op zoek naar groeikapitaal? De Financieringstafel

Boost je businessplan aan de Financieringstafel West-Brabant. Bekijk de video met ervaringen van andere bedrijven.

Lees meer Archief

Starterslift Overbruggingslening (SOL) voor startups in Midden- en West-Brabant

De Starterslift Overbruggingslening is er voor startups en scale-ups met een financieringsbehoefte tot € 50.000. Voor tijdelijke overbrugging en om door te bouwen aan een perspectiefvolle toekomst.

Lees meer Archief

Start Corona-overbruggingskrediet voor startups en scale-ups

REWIN begeleidt startups, scale-ups en innovatieve mkb-ers bij de aanvraag van een Corona overbruggingskrediet.

Lees meer Archief

Ondernemersvragen over Corona

Voor ondernemers met vragen over de onderneming en Corona. Een overzicht.

Lees meer Archief

De slimme vending machines van Innovend

Innovend ontwikkelt slimme vendingmachines voor specifieke problemen van klanten. Een MKb-parel uit Oud-Gastel.

Lees meer Archief