Taskforce MKB, REWIN in Coronatijden

Het zijn bijzondere tijden voor ondernemers. Met veel vragen en onzekerheden over bedrijfsvoering en de impact van Corona. Maar REWIN is er juist nu voor u. Met concrete informatie. En we houden de vinger aan de pols en gaan met u in gesprek. Daarvoor hebben we de Taskforce MKB opgezet. Om met u te sparren over uw specifieke uitdagingen en behoeften en om te kijken waar we kansen kunnen creëren. Alle hens aan dek om West-Brabantse ondernemers met groeipotentie en veelbelovende startups juist nu te ondersteunen.   

Informatie voor ondernemers
Heeft u als ondernemer specifieke Corona-vragen? Dan kijkt u het beste hier voor een overzicht van alle regelingen. Dit overzicht is opgesteld door de Rijksoverheid en omvat altijd de meest actuele informatie. 

Taskforce MKB
Om effectief in te spelen op de bijzondere omstandigheden hebben we onze organisatie tijdelijks anders ingericht en het Taskforce MKB opgezet. Om ondernemers pro-actief te benaderen en het gesprek aan te gaan. Telefonisch en al dan niet met beeld. Om op  informele wijze inhoudelijk te sparren over de uitdagingen waarmee u zich als West-Brabantse ondernemer geconfronteerd ziet.

Groei MKB-ers en startups
Wij richten ons in eerste instantie op de ondernemers die we al kennen uit het Startup programma en het Groei-MKB programma. En dan specifiek de bedrijven die zich richten op innovatie, internationalisering en schaalbaarheid van hun product of dienst. Juist deze bedrijven zullen zich in het post-corona tijdperk het snelste herstellen en dus zorgen voor een stevige economische basis in onze regio.

Sparringpartner 
Maar er zijn natuurlijk meer West-Brabantse ondernemers en startups die in dit plaatje passen. Juist deze ondernemers willen we ook graag spreken. Om een waardevolle sparringpartner te zijn. Inventariseren welke kansen en uitdagingen u als ondernemer ziet en wat u juist in deze tijd zou helpen. Want we merken dat daar een grote behoefte aan is. En wij kunnen helpen. Omdat we sterk zijn in het leggen van verbindingen en waardevolle koppelingen. 

Waardevolle koppelingen tussen bedrijven.
Denk bijvoorbeeld aan gebruik van elkaars resources nu er over- en ondercapaciteit ontstaat in bijvoorbeeld personeel, grondstoffen of producten. Maar denk ook aan ondersteuning bij financiering via adviesvouchers (bijvoorbeeld in relatie tot de tijdelijke maatregelen van het Rijk) of digitale financieringstafels 

Oproep
Bent u de innovatieve ondernemer met groeikansen na deze Coronadip? Of een veelbelovende startup die in bovenstaand plaatje past ? Of een ZZP-ers in de Creatieve Industrie, één van onze regionale programma's? En bent u nog niet benaderd door een van de REWIN Taskforce medewerkers?  Neem dan contact met ons op. De contactgegevens vindt u hieronder.Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183
Geert van de Wouw
Geert van de Wouw

Programmamanager Creatieve Dienstverlening


06 57 595 219
Guido van Liefland
Guido van Liefland

Programmamanager Vestigen


06 53 587 654
Tjeerd Janssens
Tjeerd Janssens

Adviseur Vestigen


06 22 776 907
Mathijs van Campenhout
Mathijs van Campenhout

Business Developer Groei MKB en Financiering


06 51 997 675
Arthur Nijhuis
Arthur Nijhuis

Programmamanager Startups


06 10 211 889

MKB in West-Brabant op weg naar Investor Readiness

MKB-ers die willen groeien ontmoetten elkaar tijdens een Meeting Minds sessie in Bergen op Zoom om hun investor readiness tegen het licht te houden.

Lees meer Archief

High Tech Groei MKB ontmoet elkaar bij het Emmy Award winnende GrassValley

Lees meer Archief