Meeting Minds

Meeting Minds is een serie bijeenkomsten waarin maximaal 10 Groei mkb-ers uit dezelfde branche of hetzelfde vakgebied, op bezoek gaan bij een voorbeeldbedrijf. Naast een rondleiding door het bedrijf, bespreken we actuele thema's om zo tot nieuwe inzichten en kruisbestuivingen te komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld facility sharing of gezamenlijke innovatie.

Voor het beste resultaat en een goede en open discussie, nodigen we een slechts selecte groep mensen uit voor deze meetings.

Inmiddels hebben er al enkele Meeting Minds bijeenkomsten plaatsgevonden. Op 23 juni 2017 was de eerste Meeting Minds bij het Emmy-awardwinnende bedrijf GrassValley in Breda. Het verslag hiervan kunt u hier lezen. Op 27 september 2017 kwam een groep mkb-ers bijeen bij DON Bureau in Bergen op Zoom om te praten over Investor Readiness. Lees hier het verslag.

Op 15 mei 2018 is een bijeenkomst gehouden rond het thema Robotisering bij Taks Handling Systems in Bergen op Zoom. "Kansen genoeg voor robotisering in West-Brabant" was de conclusie. De verdere uitwerking vindt u in het verslag van deze meeting-minds bijeenkomst.

Op 21 juni 2018 organiseerde REWIN in samenwerking met De Breed & Partners een bijeenkomst in de Uitvindfabriek te Breda. Een inspiratiesessie waar maakbedrijven uit West-Brabant inzicht kregen in de mogelijkheden van digitalisering. U kunt hier meer over lezen in het verslag van deze bijeenkomst.

Wilt u ook deelnemen aan een Meeting Minds bijeenkomst? Neem dan contact op met Yvette Estourgie, programmamanager Groei mkb. Haar contactgegevens vindt u hieronder

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei MKB


06 12 580 183

MKB in West-Brabant op weg naar Investor Readiness

MKB-ers die willen groeien ontmoetten elkaar tijdens een Meeting Minds sessie in Bergen op Zoom om hun investor readiness tegen het licht te houden.

Lees meer Archief

High Tech Groei MKB ontmoet elkaar bij het Emmy Award winnende GrassValley

Lees meer Archief