Meeting Minds

Meeting Minds is een serie bijeenkomsten waarin maximaal 10 Groei mkb-ers uit dezelfde branche of hetzelfde vakgebied, op bezoek gaan bij een voorbeeldbedrijf. Naast een rondleiding door het bedrijf, bespreken we actuele thema's om zo tot nieuwe inzichten en kruisbestuivingen te komen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld facility sharing of gezamenlijke innovatie.

Voor het beste resultaat en een goede en open discussie, nodigen we een slechts selecte groep mensen uit voor deze meetings.

Inmiddels hebben er twee Meeting Minds bijeenkomsten plaatsgevonden. Op 27 september kwam een groep mkb-ers bijeen bij DON Bureau in Bergen op Zoom om te praten over Investor Readiness. Lees hier het verslag. Op 23 juni was de eerste Meeting Minds bij het Emmy-awardwinnende bedrijf GrassValley in Breda. Het verslag hiervan kunt u hier lezen.

Wilt u ook deelnemen aan een Meeting Minds bijeenkomst? Neem dan contact op met Yvette Estourgie, programmamanager Groei mkb.

Yvette Estourgie
Yvette Estourgie

Programmamanager Groei mkb


06 12580183

Kansen genoeg voor ontwikkeling robotisering in West-Brabant

Lees meer Archief

MKB in West-Brabant op weg naar Investor Readiness

MKB-ers die willen groeien ontmoetten elkaar tijdens een Meeting Minds sessie in Bergen op Zoom om hun investor readiness tegen het licht te houden.

Lees meer Archief

High Tech Groei MKB ontmoet elkaar bij het Emmy Award winnende GrassValley

Lees meer Archief